tisdag 5 juni 2018

City gross mattor

Välkommen till citygross. Handla Recept, Matvaror och Matkassar till schyssta priser. Alltid svenskt kött och färsk fisk. Stort utbud av ekologisk färsk frukt och grönsaker.


Här hittar du det mesta för ett enklare liv, alltid av hög kvalitet och självklart till City Gross låga priser. Vi är välkända för vår goda kvalitet på kött.

Vårt färska svenska kött styckas i butiken av utbildad personal som kan tillgodose våra kunders alla önskemål. Till tryggheten hör också en färskvarugaranti som innebär dubbla pengar tillbaka . Sep Den effektiva ångmoppen som rengör, desinficerar och gör ditt hem skinande rent. Lätt att använda – väger mindre än kg. Fungerar på golvytor som t. Biologisk ogräsättika för bekämpning av ogräs på till exempel stenlagda ytor och grus, utan att skada mark och grundvatten.


Innehåller ett ytspänningssänkande medel som påskyndar växtens upptagning av ättikan, vilket ger snabbare effekt samt verkan under längre tid. Med Twinner kan du dammsuga på alla underlag som trägolv, stengolv och gå direkt från mattor till trägolv lekande lätt utan omställningar.

Twinner är så lågt att du enkelt kommer under byråer och soffor där andra vanliga munstycken inte kommer åt. Twinner passar alla dammsugare med rörstorlek eller mm. Sep Hoppas ni har det bra mina fina!


Idag måste jag bara tipsa er om vilka grymma mattor och kuddar jag sprang på idag, på inget mindre än City Gross faktist! Hade ingen aning om att de hade såhär bra inredning till grymma priser! Väldigt lik Tanger från Ellos fast till det grymma priset . Hitta senaste erbjudandena från City Gross i Växjö och reklambladen från matbutiker. Kataloger och erbjudanden inom City Gross i Linköping.


Lägg till City Gross bland dina favoriter! Mattor erbjudanden i City Gross katalogen i Linköping. Gäller för samtliga varor på heminredning som t ex kuddar, mattor och tavlor. Jag har jobbat med allting i butik – jag kan stycka en oxe och garnera en tårta, har varit kassachef, t f butikschef och avdelningschef. Dagligvaror (BergendahlsGruppen AB, med partihandelsverksamhet, City Gross , EKO och East Import).


Svedenstedt har gedigen erfarenhet från detaljhandel via operativa befattningar inom t ex Åhléns, HM och framför allt IKEA, där hon bl a arbetade med konceptutveckling och som affärsområdeschef för textil och mattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg