tisdag 5 juni 2018

Puukiuas

Olipa toiveissasi näyttävä malli tai käytännöllinen puukiuas vesisäiliöllä, Harvian ja Narvin laadukkaat puukiukaat löydät K-Raudasta! Puukiuas edullisesti mökkisaunaan tai kotiin! Huikea valikoima puulämmitteisiä kiukaita isoon ja pienen saunaan.


Tilaa puukiuas nyt edullisesti kotiin toimitettuna! Lähes satavuotias Helo on ollut kehittämässä saunoja jo useille sukupolville.

Vuosien varrella kertynyt kokemus takaa sen, että saunan kiuas on juuri sellainen kuin pitääkin. Suomalaisena yrityksenä me tiedämme mitä hyvä puukiuas vaatii. Olemme myös ylpeitä voidessamme kertoa, että kaikki . Saunaan tunnelmallinen puukiuas. Siinä on elementit, jotka kuuluvat perinteiseen aitoon saunakokemukseen ja jotka puukiuas tarjoaa. Jos ottaa huomioon puukiukaan vaativan lisävaivan, on hyvin mahdollista, että puukiuas voi tuottaa sähkökiuasta monipuolisempia kokemuksia.


Tämä tapahtuu etenkin suomalaisessa saunaperinteessä, jossa saunaan tuoda yleensä vain löylyvettä ja . Narvi NC kiukaassa korostuu pelkistetty ja ajaton muotoilu.

Kiuas on helppo sijoittaa niin perinteiseen kuin moderniin saunaan. Vesisäiliön tilavuus litraa. Vertaa kiukaita helposti netissä VERTAA. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, hienoin, toimivin ja paras kiuas. Harvia Pro on keskisuurten saunojen väkevien löylyjen lähde.


Valurautaisen lasiluukun läpi tulen loimu luo saunaan lisää tunnelmaa. Jykevä, millimetrin tulikansi takaa kestävyyden. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi . Harvian Mon pienin kiuas mitä olen löytänyt, taisi olla teholtaan jotain 13kw luokkaa. Kivien, tulipesän ja tulikanavan välisellä suurella kontaktipinta-alalla (n.m²) sekä vapaalla ilmankierrolla saadaan valtaisa kivimassa löylykuntoon noin tunnissa. Arinaa ja tuhkaluukkua ei kiukaissa tarvita lainkaan, sillä palamistulos on puhdas.


Tulipesä vetää hyvin ja puunkulutus pysyy vähäisenä. Arvostettu VETO puukiuas on 1 kotimaista käsityötä kestävistä ja pitkäikäisistä materiaaleista. Energiatehokas kiuas, jonka kokonaishyötysuhde.


Ilmankostutin, ilmankierto ja tasaiset löylyt. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sähkökiuas sopii hyvin sisätiloissa oleviin saunoihin, ja jotkut niistä voidaan asentaa suoraan paneeliseinää vasten.

Tutustu valikoimaamme ja löydä sinun saunaasi sopiva kiuas, jotta voit nauttia löylyistä. Laadukkaat kiukaat takaavat nautinnolliset . Harvia Mon varustettu lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu pääsee luomaan saunaan lisää tunnelmaa. Kota L -kiuas on uudistunut, nyt entistäkin parempi kiuas tunnetaan nimellä Kota Luosto.


Kestävyyden ja hyvien lölyominaisuuksien lisäksi uudessa Kota Luosto - kiukaassa on säädettävät jalat ja valurautainen lasiluukku tukevalla kahvalla. Lähes puolen vuosisadan Kota-kiukaat ovat vaalineet suomalaista saunaperinnettä . Pienehköön saunaan sopiva kiuas. Lämmittää saunan pienellä puumäärällä, vähäpäästöisesti ja turvallisesti.


Hyvä ilmankierto takaa nautinnolliset löylyt. Lasiluukun kautta saunaa valaisee tulen loimu tunnelmaa tuoden. Kiukaan hyötysuhde on 7. Suojaetäisyys sivuille ( mm): 3Suojaetäisyys eteen (mm): 300.


Huipputehokkuuden varmistaa saunauuniin rakennettu savukanava, joka estää lämmön . Valitako puukiuas vai sähkökiuas. Monet omakotitalon rakentajat ja remontoijat valitsevat jopa molemmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg