tisdag 19 juni 2018

Hyra luftfuktare

Alla större maskiner för borrning, kapning och slipning som du hyr från Ramirent kan utrustas med tillbehör som suger upp dammet eller binder det med vatten. Luftfuktare kan hjälpa dig som har problem med luftrören eller andra besvär som dyker upp under vintern då luften är extra torr både inomhus och utomhus. För att få ett bättre inomhusklimat är det därför bra att kompensera den torra luften med hjälp av en luftfuktare.


Här hittar du ett stort utbud av luftfuktare , både kall- och . Luftfuktare De flesta kontor och bostäder har en uppvärmning som ger en torr inomhusluft.

Vill du Hyra luftfuktare i stockholm, stockholm? Våra växtinredningar öppnar era sinnen. En grön arbetsplats är mer trivsamt för både personal och besökare. Växter på jobbet ger en mer levande och kreativ arbetsplats. Vi kan bygga växtväggar, stora eller små.


Växtväggar är en idealisk lösning för tråkiga . Genom att använda en luftfuktare undviker du sådana besvär och kan på ett enkelt sätt skapa ett hälsosamt klimat i hemmet. Våra luftfuktare finns i små enkla modeller som är lämpliga för mindre utrymmen och där behoven inte är så stora.

De mer avancerade modellerna har automatiserade funktioner som t. Hos oss kan du hyra en portabel aircondition, det är perfekt om du har ett kontor, sommarstuga eller en mindre butik som behöver kyla under en kortare period. Vi lämnar och hämtar aggregaten. Kontakta oss för mer info. Det enda som behövs är ett eluttag och någonstans att leda ut varmluften.


Vi kommer ut och levererar . Att hyra klimat- eller kylutrustning är ett smidigt sätt att säkerställa kapacitet under produktionstoppar och ombyggnationer eller vid flyttning och kyl- eller frystransporter. Mängden vatten per dygn som ska behövas beror ju på luftbyte, har man lågt luftbyte kan man nog klara sig med småsaker men är det kontor med rätt luftbyte ska det till något i hästväg. Vi har en fogscreen du kan hyra , det är bara att koppla in 230V en vattenslang, då kör den. Du får då möjlighet att spela på ett riktigt kvalitetsinstrument.


Swema Trading AB arbetar med produkter för bättre inomhusluft. Hjälpmedelsguide LD - Vägledning. APAP Luftpump vid sömnapné – hjälpmedel , tillbehör. Integrerad Luftfuktare (Vattenbehållare). Hyra av luftrenare vid temporära mögelproblem (sanering).


Med en saneringsapparat kan man få bort mögel på djupet. En sådan maskin kan du antingen hyra eller köpa från oss.

Problemen är i de flesta fall lösta på några dygn och saneringsresultatet är bestående. Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till m². Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående.


Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. Välgörande varm ångbefuktare, rekommenderad av VICKS. Vi har även en mängd varor och tillbehör till salu på våra depåer. Service och reparationer utförs av Cramos landsomfattande serviceorganisation med välutrustade verkstäder och fältservice. Ta gärna kontakt med oss för att höra vad som finns ledigt att hyra just nu.


Lager finns att hyra om du även hyr kontor. Det blir också ganska fort dammigt i huset så jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg