onsdag 27 juni 2018

Energimyndigheten luftvärmepump test

Här finns tester från vårt Testlab. Fokus i resultaten är energianvändning, funktion , buller och andra viktiga egenskaper. Det är också så många som av värmepumpsägarna, som skulle rekommendera en vän eller granne att skaffa en luftvärmepump.


En mycket uppskattad anordning . Viktigt att tänka på vid val av luftvärmepump. Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen.

Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset. Luftvärmepump monterad på väggen. Vilken luft- luftvärmepump är bäst i test ? Jämför priser, besparing, ljudnivå och SCOP-värden på luft-luftvärmepumpar i Malmö och Luleå. Få upp till kostnadsfria offerter hos Greenmatch! Deras tester av luftvärmepumpar kan ge dig vägledning när du står inför ett inköp.


Energimyndigheten är den myndighet i Sverige som utför tester av energikrävande produkter. Värmepump för klimatets skull. Testerna är opartiska, utförliga och trovärdiga.

Kolla värmefaktorn för hela året. Det finns olika värmepumpstyper. Välj rätt storlek på värmepumpen. I den här köpguiden fokuserar vi på den typ av värmepump som är enklast att skaffa, luft-luftvärmepumpen. När du ska köpa en värmepump , finns det en del saker att tänka på.


Testet visar att att pumparna är. Vilka luft-vattenvärmepumpar har blivit bäst i test ? Om man jämför de olika testade värmepumparna, kan man. En stark värmepump i en serie, kan inte jämföras med en svagare i en annan serie. En värmepump , som har fått bra testresultat i oberoende tester är ett tryggt och säkert val. På den här sidan finner du.


Vill du veta vilka värmepumpar som har blivit bäst-i- test , hittar du det på: De bästa. Genom att skaffa en luftvärmepump med modern teknik i form av nya kompressorer och hög värmeeffekt kan du spara mycket energi. I vissa fall kan du sänka din uppvärmningskostnad med upp till.


Från tillverkare som LG, Panasonic, Daikin, Mitsubishi med flera . Den klarar bland annat av att värma upp ditt hem med hjälp av luften utifrån även då temperaturen är så låg som minusgrader. Den patenterade fläktlösningen gör dessutom värmepumpen otroligt tyst, . Resultaten finns tillgängliga på. En P- märkt värmepump ska uppfylla Sveriges Tekniska.

Forskningsinstituts krav på kvalitet och prestanda. Med en värmepump tar du vara på den värme som finns i berggrunden, jorden eller luften. En värmepump använder låggradig värme från berggrunden, jorden eller luften, lyfter den till en högre temperatur och avger den till huset. Modell: Tillverkarens egen modellbeteckning på den testade luftluftvärmepumpen.


Ibland har utomhus och inomhusdelen olika beteckningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg