onsdag 14 mars 2018

Service motorsåg stockholm

Service Trädgårdsmaskiner. Vi försöker att hålla en helhetslösning för sig som slutkonsument genom att erbjuda både försäljning och service på alla våra märken. Vi på Södermalms Trädgårdsmaskiner ser till att om det -mot all förmodan- skulle krångla att det skall vara lätt att lämna in dina trädgårdsmaskiner på service på . I vår auktoriserade serviceverkstad utför vi service , reparationer och renoveringar.


I vår serviceverkstad får du professionell hjälp med reparationer och service.

Försäljning och service av kvalitetsmaskiner inom träd och grönyteskötsel. Alla tider är trädgårdstider. Vår, sommar, höst och vinter. Vi har redskapen du behöver!


Snöskyffel, Sandhanske, Snöslunga mm. Cookie-filer hjälper oss att leverera en bättre upplevelse. Välkommen oavsett om du är proffs eller privatperson !

Genom att använda den här webbplatsen accepterar du vår användning av cookie-filer. Hitta närmaste Partner-serviceverkstad med hjälp av vår användarvänliga kartbaserade sökfunktion. Husqvarnas produkter säljs av auktoriserade återförsäljare som är redo att ge dig expertråd och professionell service under hela produktens livslängd.


STIHL och VIKING nyheter. Ett nytt år och många spännande nyheter, inom bland annat batterimaskiner och motorsåg , för att nämna några. När marken fryser och vintern.


Vi ser även till att era maskiner är i gott skick genom service och reparationer i egen verkstad. Vi reparerar och servar de flesta på marknaden förekommande märken. Elektrolindning s- Sthlm Adress: Stallarholmsvägen 25. F-typ Återförsäljare,Aukt.


MOTORSÅG RYOBI RCS36B35HI 36V BATTERIDRIVEN. Allt för landet fackhandeln mitt i stan! Vi säljer maskiner, reservdelar, har serviceverkstad och uthyrning av maskiner. Hos oss hittar du de flesta maskiner för trädgårds- och skogsarbeten.


De tar hand om dina verktyg och informerar om gällande procedurer. Produkten måste lämnas tillsammans med ett inköpskvitto och alla tillbehör.

Efter garantiperioden, kommer din auktoriserade TTI . Vi är ett ungt företag, med medarbetare med lång erfarenhet av skog- och trädgårdsmaskiner. Välj mellan bas- service eller plus- service. Ska du skaffa en robotgräsklippare, en ny gräsklippare eller trimmer så hjälper vi dig.


Vi utför service av din motorsåg , trimmer eller röjsåg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg