tisdag 22 maj 2018

Svävande kamin

Oct Vi har hittat en kamin vi vill ha … Kaminen svävar ovan golvytan. I den sätts verkligen elden i fokus – man kan njuta av dansande lågor var man än befinner sig i rummet eftersom kaminen är försedd med glasfönster åt alla håll. Eftersom den fästes i taket finns det inte några begränsningar var kaminen kan . May Årets hetaste brasor och kaminer. Pläd 2kr och sidenkudde, 1kr, Åhléns.


Spisen som svävar ovan golvet heter Ergofocus och tillverkas av Focus.

Göran och hans sambo har sin kamin svävande mot utsikten. I allrummet finns en Jøtul F37 på en pelare, för att komma upp i ögonhöjd. Effekten blir att kaminen nästan svävar mot fonden. Vi hade tänkt placera den i ett hörn, men så fann vi den här modellen, med extra stora glas på sidorna, . Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Varför ska en braskamin stå på golvet? Ergofocus är en frihängande kamin som går att rotera 360°, detta är.

För fler modeller besök Focus-creation . När hösten har kommit och temperaturen är perfekt för mysiga inomhusaktiviteter är det dags att tända upp kaminen. Det finns en uppsjö av braskaminer på marknaden, och med dem lika många val som ska göras innan kaminen väl står i huset. Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet.


Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn. Likt ett ufo - åtminstone till formen - svävar denna kamin ovan golvytan.


Här sätts verkligen elden i fokus - du kan njuta av dansande lågor var du än befinner dig i rummet eftersom kaminen är försedd med glasfönster åt alla håll. Denna kamin har blivit en elegant, svävande möbel som. Här kan du hitta ungefärliga priser på våra kaminer och eldstäder. Ta kontakt med dina närmaste återförsäljare för exakta priser och kampanjer.


This Pin was discovered by Sahar Valizadeh. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mar Jag har en dröm om en sån där snygg svävande kamin som man kan vrida rund och se elden beroende på var man sitter.


De är super snygga men både dyra och lite opraktiskt om man behöver hjälp med service då det bara mig veterligen finns en återförsäljare och det är i Stockholm.

Det finns höga modeller, låga modeller och en helt unik, närmast svävande variant, på sockel. Aduro 9-är den första väggfasta braskaminen i Aduro- serien. Om du någon gång skulle vilja ge din kamin ett nytt uttryck kan beklädnaden på många modeller bytas från stål till täljsten eller tvärtom. Gemensamt för alla TT22modeller är att de kan monteras och anslutas till skorstenen ovanpå . Den här fina gjutjärnskaminen med sidorutor passar bra in där det är ont om plats.


Det smala djupet och den nästan svävande eldstaden ger kaminen ett behagligt utseende. Utsidorna på kaminen är tillverkade av gjutjärn som har formats mjukt och detaljerat. Handtaget är inbyggt i kaminen så att det inte står ut i rummet. Jan Svävande En specialdesignad kamin som hänger fritt från taket blir en läcker inredningsdetalj till huset. Idag finns det en hel uppsjö med moderna och vackra kaminer , företaget Focus säljer häftiga, futuristiska kaminer i olika former.


Contemporary Vardagsrum by Malcolm Davis Architecture.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg