onsdag 16 maj 2018

Kamin färg

I vårt utbud av tillbehör hittar ni både värmebeständig färg som spray men även i burkformat. Vi har färg i svart och grått. Värmebeständig sprayfärg för lackering av ytor som blir heta, inom- och utomhus, ex. Grundfärg får EJ användas, eftersom den inte tål höga temperaturer.


I vårt sortiment finns utvalda värmebeständiga senosprayer och färger på burk anpassade till din vedspis eller kamin.

Mejla eller ring oss om du behöver råd. Passar bra på rostfritt stål och tål upp till 8grader. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.


Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Nu är det dock så att den blir ju rejält varm speciellt på baksidan när man har eldat en kväll så vanlig färg lär inte fungera.


I våran färgbutik sa de att jag skulle måla våran kamin med vattenbaserad sockelfärg som jag kunde få bruten i vilken färg som helst. Då riskarade man inte att .

Braskamin - Vit eller svart? Scanspis inte som andra. Hur lyfter vi fram kaminen med hjälp av färg?


Matt, värmebeständig färg som klarar upp till 6°C, något som gör den mycket väl lämpad för användning på exempelvis avgassystem, ljuddämpare, motordetaljer och kaminer. Fräscha upp din braskamin. Nya packningar, nya eldfasta stenar och lite färg.


Det är allt som behövs för att fräscha upp braskaminen. Har du också hört att färgen sprids i hela bostaden när du spraymålar? Det gör den också, men inte om du har skapat en spraykabin . Att måla väggen bakom en kamin kan göra stor skillnad! Det lyfter fram spisen som en möbel istället för att låta den stå ensam i ett hörn. En grågrön nyans blir perfekt emot valnöts golvet, ger en lugn och stilren känsla mot den svarta kaminen.


Måste man använda värmetålig färg ? Per och Monica Caspersson, Norrköping. Svar: Ur modesynpunkt är caffelatte-färgerna på väg ut och gråa toner (och omålad träpanel!) på väg in, men det är förstås en smaksak. Det är ju ni som ska bo i stugan och vilken ljus väggfärg ni än väljer kan den inte bli fel.

Kaminer och öppna spisar. Håller ni inte med om att den här kaminen är helt fantastisk? Dessvärre har vi vare sig kakelugn eller kamin i vårat 20-talshus, även om det någon gång i tiden stått minst två kakelugnar här hemma.


Dock hade man inte samma tänk som man har idag, om att bevara det gamla, så de togs tyvärr bort för länge . Gammalt recept med bara naturliga råvaror. Räcker till ca strykningar. Förpackningsmått, x x cm. De nya, större sidoljusen i Contura Style visar mer av elden. Välkommen till vår utställning av braskaminer.


Vi kan hjälpa till med val av kamin och utföra installationen. Komplett Installationservice. Vi hjälper dig med bygganmälan. Cozy Style består av två företag, SS och Linös Färg. SS är vår kamin och skorstensfirma som vi har byggt upp under år.


Vi monterar och installerar. Linös färg har funnits i år och själv har jag jobbat där i år, nu fick vi möjlighet att köpa denna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg