onsdag 23 maj 2018

Nibe trygghetsförsäkring

Om något skulle hända med din värmepump kan du med hjälp av våra garantier och försäkringar vara säker på att bibehålla ett perfekt inomhusklimat. Dessutom har du två års garanti . Det betyder att du får totalt år med full trygghet. Läs mer om vår försökring och garantier. Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också .

Denna försäkring utgör ett komplement till din villaförsäkring eller motsvarande och ersätter enligt villkoret nedan den självrisk och den avskrivning du själv har att erlägga till ditt villaförsäkringsbolag i händelse av en ersättningsbar skada enligt villaförsäkringens moment ” skada på. Privatperson, för dig med en gällande villahem-eller Fritidshusförsäkring: I Köpet av en utvald NIBE värmepump ingår en sexårig trygghetsförsäkring. Trygghetsförsäkring – försäkring för privatperson. Försäkringen är ett komplement till din villa eller fritidshusförsäkring.


Du kan bli garanterad att denna försäkring går att . Fick nyligen ett brev från Arctic AB med erbjudande om att förlänga försäkringen på NIBE pannan som vi nyligen installerat. Brukar pumparna gå sönder vid åldern 6-år? Som tillägg kan man säga att först ska man .

Nibe fighter kompressorhaveri på G? Trasig Nibe Fighter 310P, vad göra? HAr fått för mig att hemförsäkringen faktiskt också täcker maskiner som normalt ingår i hushållet. Om din värmepump går sönder, finns det ofta möjlighet att få ut pengar på försäkringen. Vi är vana att samarbeta med försäkringsbolag och kan tillsammans med ditt försäkringsbolag hjälpa dig att få fram de uppgifter som krävs för att få ut pengar på försäkringen. Registrera försäkringsärende . Detta görs enkelt genom att registrera ditt företag i appen och sedan antingen manuellt mata in eller scanna den QR-kod som återfinns i värmepumpens meny 3. Köpvillkor bergvärmepumpar.


Det går sedan att mot betalning förlänga trygghetsförsäkringen i upp till år till. Vi är monterar NIBEs värmeprodukter och är även auktoriserat serviceombud för NIBE Vi är certifierad för säker vatteninstallation och av Swedac för te. Funderar du över din Nibe trygghetsförsäkring ? Osäker hur djupt det är till berg? Det kan vara ganska förvirrande att vara värmepumpsköpare idag. Olika tillverkare använder olika begrepp för att berätta om vilken trygghet du som kund får om du köper deras produkt.


På luftvärmepumpar är den vanligaste garantilängden fem år. Köparen bör dock kontrollera villkoren för de olika garantierna.

Detta gäller också de så kallade trygghetsförsäkringar som kan tecknas på värmepumpar. För Juridisk person, som företag, organisationer och föreningar ingår utöver den 3-åriga produktgarantin ytterligare 2-års trygghetsförsäkring i, totalt år. Mer information om trygghetsförsäkring : se villkor för trygghetsförsäkringen. Hur lång garanti har man på Nibe produkter ? Reservdelar har års garanti. Privatperson med en gällande hem-, villa- eller fritidshusförsäkring erhåller en sexårig . För oss är detta riktig trygghet.


Genom att installera en NIBE värmepump kan du minska energikostnaden med upp till. Detta beror på att värmepumpens främsta energikälla (bergvärme, ytjor grundvatten eller sjövärme från en intilliggande sjö) är gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg