fredag 28 september 2018

Ok bensinkort

Som medlem i OK får du ta del av rabatter, produkterbjudanden och partnererbjudanden. Skaffa ett OKQVisa-kort och få återbäring på dina köp. OKQlånet är ett lån utan säkerhet för dig som behöver skaffa ny bil eller mc. Sep OKQhar ett bensinkort där ägaren får en del av återbäringen.


Kortet kallas för medlemskort.

Bensinkort , kreditkort och tankkort för drivmedel, med rabatter, bonus och återbäring som ger Dig lägre priser på bensin, diesel och tillbehör – Kreditkort som ger rabatt på alla bensinmackar! Bonusen blir om du använder den på OKQoch om du tar den ut i kontanter. Vil du se på andra bensinkort ? Här kan du jämföra OKQ.


Det är mycket vanligt att bensinkedjor erbjuder egna kreditkort. Det som kännetecknar dessa kort är främst att de ger rabatt hos den gällande bensinkedjan. De som exempelvis ofta tankar på Preem kan därmed spara en hel del på att alltid .

Ett OKQbränslekort ger cashback, poäng och förmånliga erbjudanden. Dessutom har det två betalningsfria månader. Läs mer här på kreditkort. På så vis blir det mer bensinpengar över till dig.


Men även direktrabatt, bonus och förmåner. De har inga egentliga medlemsprogram eller kundklubbar och erbjuder heller inga rabatter eller bonusar om man använder deras bensinkort och kreditkort. Tror man får se till lite vilka bensinstationer som finns i ens närhet och var man kommer tanka mest och kolla vilket bensinkort som matchar. Det är väl helt ok att få rabatt per liter, men är det tex som på Statoil här i Strängnäs, där jag lyckas trycka i liter bensin i en tank som bara ska rymma liter så . Så här gör du: Är du ny kund hos OKQ?


Eller gör en en postal ansökan här och skicka in till OKQ8. Har du redan företagskort hos OKQ? Missing: bensinkort Bilfrågan: Bensinkort för EU? För att kunna ta del av alla . Om du har ett nytt bensinkort med VISA så fungerar det över hela världen och på alla bolag.


Däremot får du inte medlemsåterbäring på den bensin du tankar utomlands men en procent tillbaka i bonus på utlandstankningen. Tankning i Sverige hos annat oljebolag .

Jag har redan ett JET kort som fungerar jättebra vad gäller bensinpriser men nu vill jag ha ett kort som jag kan betala parkeringsavgifter med. Jag hatar kreditkort men vill ändå ha ett tankkort. Finns det några andra alternativ?


Så, vilken mack är bäst tycker ni? Vem har bäst återbäring, pris, förmåner o. Fördelar o nackdelar med dessa? Alla tips tas tacksamt emot! Själv så har jag väl mest funderat på OKQmen det beror nog mest på vana eftersom föräldrarna alltid har haft det.


OK ekonomisk förening äger procent av drivmedelsbolaget OKQScandinavia som driver servicestationer i Sverige och Danmark. Dessa är OKQMastercard , OKQKreditkort och OKQKontantkort. Med ett OKQMastercard så samlas alla dina inköp på en faktura.


Denna faktura kommer en gång i månaden och du väljer själv om du vill betala allt samtidigt eller dela upp din betalning. Du som betalar med ett kreditkort från re:member får öre per liter i rabatt när du tankar på Preems bemannade stationer. Vi jämför alla bensinkort i Sverige. Hitta kortet med bäst bonus och förmåner. Ett bensinkort är ett bra sätt att spara pengar.


Idag är bensinen dyr men ändå något som de allra flesta. Skrivet av, Heli - med körkort nuförtiden! Kolla med din arbetsgivare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg