torsdag 27 september 2018

Fuktmätare för trä

Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Temperatur- och fuktlogger 4.

I trä återger dessa fuktmätare fuktkvoten i H2O 2. Oförstörande fuktindikering - Man lägger helt enkelt instrumentet mot det materialet som man vill undersöka, utan att penetrera ytan. Dessa instrument kallas ibland för fuktscanner också. Med denna typ av fuktindikering återges ett indikativt värde, t. För trä och byggmaterial.


Instrumentet kan spara mätvärden och presentera ett genomsnittsvärde för fuktkvot. Mångsidig fuktmätare som möjliggör skannande mätningar på två. Kan även mäta aktuell omgivningstemperatur.

Direkt visning av aktuellt värde. Enkel entrycks manövrering. Mätområde trä till , byggmaterial 0. Beställ idag, leverans imorgon! De nya Exotek Instruments serien av fuktmätare är mikroprocessorkontrollerad fuktmätare för att göra fuktmätning av trä , betong och andra byggmaterial. Helt oförstörande kan man snabbt och effektivt bestämma fuktkvoten i materialen.


På samma sätt så kan fuktskador identifieras i tak, väggar och golv. Oförstörande fuktmätare för trä , mm mätdjup, MC-300WS. Mäter ned till ett djup . Om man däremot är intresserad av att mäta fuktigheten i trä så rekommenderar jag varmt att man använder en fuktmätare med stift som man trycker in i träet. Resistansen som fukten bunden i träet ger är omräkningsbar till träets fuktkvot, vilken anger om det finns förutsättningar för mögelsvampar eller . En bra fuktmätare med kula.


Condair erbjuder ett brett utbud av mätinstrument för att mäta fukt i trä och betong. Om du behöver hjälp att välja rätt mätare för dina behov är du välkommen att kontakta vår expert Elmer Jensen här. Se det stora utbudet av Protimeter fuktmätare för att mäta . Hyllplats: Välj varuhus Loading.


Slut Begränsat lager I lager.

Ytbehandling av trä ska aldrig ske om fukthalten i träet är högre än. Med upplyst display och automatisk avstängning. Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning.


Det finns tre typer av mätprinciper som man bör känna till i valet av fuktmätare. Gann UNI indikerar fukt i de flesta byggmaterial som till exempel trä , betong, kakel, puts med mera. Passa på att fynda redan idag! Praktisk träfuktmätare som snabbt och enkelt bestämmer träets fukt i procent.


De två elektroderna trycks i träets yta och LCD-displayen visar träets fukt. Uppmätt värde visas i den digitala displayen som fuktkvot i procent ( ). Fuktmätare för trä wolfcraft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg