måndag 1 oktober 2018

Aduro braskamin

Föreställ dig en braskamin , som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv. Eller som kan brinna över natten. Faktisk är framtiden redan här - den heter Aduro H- Hybridkamin.


Kaminen kombinerar det bästa från braskaminen och pelletskaminen . Om man inte använder sina spjäll och låter braskaminen brinna med fullt öppna primärspjäll så sparar man ca.

Namn, BRASKAMIN ADURO SVART. Genom att ha sidorutor och få glipan mellan glaset i luckan och glaset i sidan så minimal som möjligt blir glasyt. Mjuka linjer, enkla detaljer och elegant finish ger kaminen ett tidlöst uttryck. Kaminen är utformad med kvalitetsdetaljer som formgjuten vermiculit, omsorgsfulla rundningar och dolda gånggärn, vilket är ett plus för både ögat och hållbarheten.


Aduro är utrustad med densamma effektiva brännkammare som de övriga . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!

Stort sortiment av produkter från Braskamin Aduro 9. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


En härlig och högkvalitativ braskamin i snygg design som dessutom är svanenmärkt. Ni hittar den på stonefactory. Aduro 1-är genomsyrat av knastrande trivsel och kan med sina rena linjer passa in i varje hem.


Den runda formen ger en lugn och harmonisk kamin , som är en naturlig förlängning av skorstenens utlopp. För att understryka detta är fronten helt plan – luckans handtag samt handtagen för luftreglering är helt integrerade i . Denna eleganta braskamin har både en snygg framruta och sidorutor för att få maximal glasreal. Detta är avgörande för att få en så bra eldupplevelse som möjligt.


Glaset är också utrustat med ett effektivt glasskydd för att hindra sot från att lagras där. Designen är utformad på så vis att gångjärn och liknande är dolt för både . Gratulerar till din nya braskamin från Aduro ! För att få ut mesta möjliga nytta och nöje av kaminen är det viktigt att du läser igenom bruksanvisningen noggrant innan du installerar och börjar använda kaminen.

Den breda formen tillsammans med det smala djupet ger kaminen dess eleganta utseende. Den fina breda blicken på flammorna gör kaminelden till en dekorativ beståndsdel när det gäller en . Den snyggaste pellets kamin i världen? Den mest användarvänlige kaminen i världen?


Vi kallar kaminen Aduro H- The Hybrid Stove. Namnet signalerar framtid och betonar, att kaminen kan fungera med båda pellets och vanlig ved. Price comparison on Aduro Braskamin 15.


Compare and find the best deals on your favorite brands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg