tisdag 6 november 2018

Bäst i test avfuktare

En grundlig genomgång av de bästa och mest prisbelönta luftavfuktarna på marknaden just nu – Goda råd inför ditt val av luftavfuktare – Få ut det mesta av din avfuktare – Gör din bostad mindre fuktig – En genomgång av de källor och tester vi har använt för att skriva artikeln. Observera vänligast att . Villaliv testar avfuktare – dyrast bäst i test. Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren.


För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare.

En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta . När det handlar om de mindre modellerna kan det vara praktiskt att det finns hjul så att du lätt kan flytta avfuktaren ditt den bäst behövs eller så att du kan rulla undan . Woods DS28F Sveriges mest köpta avfuktare. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas.


Den blev belönad med ” Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare, torkrum, sommarstugor, husvagnar . Dessutom så vill man köpa en luftavfuktare som är driftsäker och pålitlig under en lång tid då den kanske hamnar i sommarstugan eller liknande.

Vi har gått igenom bäst i test av luftavfuktare samt andra tester och har sedan kompilerat ihop en komplett lista över de bästa luftavfuktarna på marknaden. Energimyndigheten har testat olika luftavfuktare. Resultatet visar att det är stora skillnader i energianvändning.


Frågelista för bäst i test avfuktare för krypgrunder och torpargrunder. Det finns även priser från butiker , omdömen och forumtråd. Jämför Avfuktare sida vid sida.


Vi är otroligt stolta över att två av våra produkter hamnat så högt upp i testerna, säger Rickard Sohlin, marknadschef på TES Scandinavia AB och tillägger att företaget ständigt arbetar efter att få fram tåliga och effektiva produkter. Våra luftavfuktare genomgår kontinuerligt tester och finjusteras för att alltid ge bästa effekt. Min fråga är om det finns några nya erfarenheter av bra avfuktare , eller är det fortfarande Woods modeller och Mitsubishi MV-E16VX som gäller? Energieffektiv luftavfuktare med stor kapacitet. Vi har idag en avfuktare som drar ohemult mycket ström för det jobb den gör i källarens tvättstuga.


Jag tänkte därför ersätta den med en annan. Gemensamt för dem ser i alla fall ut att de båda var Bäst i test , fast det var visst den jag har också. I många annonser säger man att sin eller sina avfuktare är bäst i test.


Man omtolkar här informationen till sin egen fördel för att försöka vinna kunder. Ofta hänvisas inte till något test.

Arctus Fenja är moderna avfuktare har både funktion och design för att på bästa sätt avfukta dåligt ventilerade utrymmen så som källare och tvättstugor. Behöver du en krypgrundsavfuktare? Att installera en avfuktare är en fast lösning, för att få bästa resultat ska det göras tillsammans med byggnadstekniska åtgärder. Det finns många olika sidor på nätet som hävdar att deras tester beskriver vilka avfuktare som är bäst.


Eftersom det finns så många olika tillämpningar så kan det också finnas . Avfukta rätt i din inomhusmiljö med våra avfuktare. Luftavfuktare bäst i test. När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr. I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric. Du har bestämt dig för att investera i en avfuktare för att hindra bland annat mögel och röta från att flytta in hemma hos er.


Frågan är nu vilken avfuktare som passar bäst utifrån dina och din familjs behov. När det är dags att välja avfuktare finns det några aspekter som kan vara bra att tänka över. Vid procent relativ luftfuktighet och grader klarar de bästa kylavfuktarna, Woods Basic ED50-BA och Mitsubishi Electric MJ-E16VX-S mer än liter vatten per kilowattimme, medan de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg