fredag 30 november 2018

Ögonpenna bäst i test

Sommarens ögonmakeup är färgstark och lekfull. Söndag har testat tre ögonpennor från Nars, Marc Jacobs och LH Cosmetics. BÄST I TEST ÄR: MAX FACTOR excess intenstiy longwear eyeliner och ELLOS beauty eye pencil delar första platsen på grund utav: De är bägge lättmålade, bra konsistens och håller hela dagen.


Dock måste man vässa pennan från ellos beauty vilket man inte behöver med max factors penna. Drömmer du om snyggt inramade ögon? Då behöver du ett pigmentrikt stift som ger en hållbar linje.

Enda minus: kräver en vässare . Ett svep ramar in ögat och ger en vassare blick. Eyeliner är säsongens hetaste makeupdetalj. Här är redaktionens nyaste älsklingar i necessären.


Bäst i test är Chanel för den otroligt fina linjen den ger samt den kraftfulla färgen. Den går bra att använda både. Den måste ha rätt struktur och rätt pigmentering.


Denna penna är bra för den som . Om produkten är alltför krämig, kan den flytta på sig om den inte är vattentålig.

Om pigmenten inte är tillräckligt starka, har färgen inte heller en chans i vattenlinjen. Testet är enkelt: Dra en linje på din hand med ögonpennan , ge det ett par sekunder så att den . Det är alltså inte så fördelaktigt att välja din vanliga ögonpenna när du ska fylla i brynen eftersom färgen då riskerar att vandra utanför ögonbrynen. Nya ögonpennor från bareMinerals. Just nu sitter jag på en buss på väg upp till Stockholm för en mässa enbart för hud- och skönhetsnördar, Hud och kosmetikmässan. Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa.


Nu är det faktiskt så att jag gått och blivit lite löjligt kär i ett nytillskott i min sminkväska. Min nya kärlek är inget mindre än en ögonpenna. Quickliner for Eyes Intense är namnet på den senaste ögonpennan från Clinique. Den ska ge en extra intensiv färg och sitta länge. Fyra tjusiga nyanser finns det att välja på, svart, grön, brun och blå.


Vid ena änden finns en sudd för att få en mjukare linje. Jag har testat pennan regelbundet under någon . Double Wear Stay-In-Place Eye Pencil från Estée Lauder är en vattenfast ögonpenna med krämig formula som ger ett täckande resultat och är lättapplicerad. Den sitter riktigt bra under dagen och har snygga färger.


I ena änden av pennan finns en “sudd” i silikon om du vill tona ut den målade linjen. Jag tycker att bare minerals maskara är grymt bra! Jag vet att jag tidigare skrivit att billigare maskaror går lika bra, men denna är klart ” bäst i test ” till ett vettigt pris.

Den klibbar ej, förlänger fransarna fint och känns bra på ögonfransarna. Bare minerals high shine satt perfekt på ögonlocken och var lätt att . Betyg: FFFFF ( BÄST I TEST ). Matte Liquid Liner”, Nyx. Omdöme: Den har väldigt svart färg och är lätt att måla på, du behöver inte flera lager för at få skarp färg.


Det enda negativa är att den inte sitter om du råkar gnugga . Vill du inte lämna sminket hemma på sommaren? CHIC har knepen med vattenfast makeup och produkterna som är bäst i test och håller hela dagen. Hauschka Kosmetik – naturkosmetika av läkeväxter och naturliga ämnen – stimulerar hudens egen aktivitet och förnyelse.


Lancome crayon ny oöppnad 7g bäst i test eyeliner sotade ögon kajal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg