måndag 12 november 2018

Braskamin golvskydd

Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.


En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas.

Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Golvskydd i härdat glas eller plåt är ett bra skydd under braskaminen. Enligt krav i Boverkets skall golvet vid braskaminen skyddas med golvskydd.


Takfönster för dagsljus och bra inomhusklimat. Inredning trä – trender och tips. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar.

Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Här hittar du praktiska och säkra tillbehör till din braskamin.


Hos oss hittar du gedigna produkter till ett bra pris från bland annat NSP. Hos oss kan du handla enkelt och tryggt i vår e-handel med smidig . Minsta fraktkostnad 150:- Över 3kg 200:- Över 5kg 250:- Över 10kg 313:- Max 12kg. Nu är det dax att köpa något som skyddar golvet nedanför braskaminen. Glas är vackert, modernt, tåligt och bearbetningsbart i en kombination som inget annat material uppvisar.


Eldstadsplan i glas I vår glasverkstad i Göteborg tillverkar vi eldstadplan och gnistskydd i härdat glas som passar utmärkt framför en öppen spis, kamin , kakelugn eller annan eldstad inomhus. Du väljer själv vilken form, . Använd gärna vår mall för kontrollplan! Hej, jag ska installera en kamin. Jag avser täcka detta med klinkers.


Vad är det för krav på underlaget ur brandskyddsaspekten? En öppen spis är en dålig energilösning som skickar ut mängder av värme genom skorstenen, medan en braskamin värmer upp rummet snabbare och effektivare med mindre vedåtgång. Oavsett detta ska det förstås finnas ett skyd ett eldstadsplan, framför spisen. Detta kan du läsa mer om i Boverkets .

Glas Våra glasskivor finns i en rad olika utförande. De olika formerna är framtagna för att passa väl till olika typer av kaminer. Priset gäller endast vid köp av braskamin.


Vid köp av endast golvskydd tillkommer en fraktavgift . Glasytorna på denna braskamin ger en härlig insyn till elden. Den effektiva brännkammaren ger dessutom god värme vid strömavbrott. Ett perfekt val för den som värdesätter klassisk design med teknisk fulländning. Endast det bästa är gott nog, därför är . Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Golvplåt svart lack B100xD1cm. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen. Allt du behöver till kaminer och eldstäder: skorstenar, rökrör, plåtar, korgar m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg