torsdag 1 november 2018

Pellets tibro

Vi säljer endast Norrländsk kvalitetspellets, från Bionorr. Vi har som mål att göra sotaren arbetslös. Hög verkningsgra bra förbränning och lite sot och aska som följd. Vårt säljområde är Tibro samt grannkommunerna (Skövde, Skara, Mariesta Töreboda, Hova, Gullspång, Karlsborg, Hjo, Tidaholm och Falköping): I . Vi utför även grävning, sprängning och stenspräckning, samt pressning av hydraulslang.


Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig.

Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för pelletsvärme pellets i Tibro. Köp på nätet enkelt och bekvämt. En av många fördelar med att köpa pellets online är att det oftast är lägre priser jämfört med den lokala värmebutiken samt att det går att få beställningen direkt hem till dörren. Mr PellSol är ett företag placerat mellan Vänern och Vättern som fixar allt för den klimatsmarte.


Tibro kommun hemsida kan även ge bra information om . Vi levererar pellets över hela Skaraborg, varje vecka. För oss är det viktigt att varje kund skall känna trygghet och förtroende för oss. Vi läser in kundens behov och ser sedan till att möta kundens önskemål.


Vi satsar på långvariga affärsrelationer.

Som övrigt foder ges pellets , samt havre. Fri tillgång till foder ges till växande djur upp till ca månaders ålder samt till dräktiga och digivande honor. Till övriga djur c:a 5-dl per dag vid inomhustemperatur.


Vid lägre temperatur (kaniner som är ute vintertid) ökas mängden. Färskvaror ges dagligen, främst rotfrukter, . Entreprenad Stenspräckning Slangpressning Pellets Spån Stallströ. Verksamheten kommer att pågå som förut. Jag vill tacka alla mina kunder genom åren och önskar Tobias lycka till! SCA storsäck 600kg och Bioenergi storsäck 600kg.


Vi samarbetar med Frendo (Statoil). Allt under helpall hämtas där. Strax efter klockan två natten till fredagen fick räddningstjänsten larm om att det börjat brinna i pellets - och hyvleriverkstaden vid Sörsågen utanför Tibro.


Branden spred sig snabbt till två intilliggande byggnader och de tre byggnaderna totalförstördes. Bygghandeln som ligger vid platsen ska dock ha klarat . Måndagsförmiddagen åkte räddningstjänsten ut till en villa i Hörnebo utanför Tibro. Det visade sig inte vara någon brand. Det hade fyllts på med pellets i en värmepanna i villans källare.


En kamera hade noterat dammet från påfyllningen. Ett bevakningsföretag hade då larmat räddningstjänsten.

Aktiv kommun med möbel- och inredningskompetens. Torv är ett förnybart lokalt. Pelletsverksamheten bedrivs nu i ett gemensamt bolag för Lantmännen och Neova, läs mer på Scandbio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg