onsdag 5 december 2018

Rostfritt rör skorsten

Vår modulskorsten är tillverkade av mm rostfritt stål (SS) med isolering av mineralull i högsta kvalitet. En rostfri , CE-godkänd kvalitetsskorsten med många användningsområden både vid nyinstallation och skorstensrenovering. Olie, gaz and solid fuel.


De flesta Konkurrenter har en materialtjocklek på mm. Denna våra rör är tjockare! Dessutom tillkommer en garanti på år!

Genom installation av ett rostfritt dubbelmantlat insatsrör skorsten skapas en ny mycket moståndskraftig rökkanal inuti din befintliga skorsten. Utrymmet mellan rör och murstock fylls med ett isoleringsmaterial i flingform ( vermikulit). Skorstensrenovering med monteringen av insatrör i . Upptill avslutas insatsröret med ett toppfoder och detta relativt enkla renovering kan man själv göra. Vi säljer insatsrör från en ledande tillverkare och leverantör av produkter för skorstensrenovering.


Våra insatsrör är ett rostfritt , syrafast . Det ger en stabil och tät skorsten. Genom montering av ett flexibelt, rostfritt insatsrör skapas en ny , mycket motståndskraftig rökkanal inuti den befintliga. Bygg din skorsten genom att kombinera skorstensmoduler.

Vid behov så står vi gärna till tjänst med teknisk rådgivning och planering av ert skorstenssystem. Kontakta oss via e-post alternativt telefon under kontorstid. Ett sätt att säkra skorstenen, förmodligen den säkraste är att installera en stålskorstensrör. I vår erbjudande har vi släta skorstensrör med diameter från mm till 4mm. Produktsortiment för skorstensrenovering med insatsrör med års materialgaranti.


Insatsrör innebär att ett rostfritt syrafast böjbart rör monteras i hela kanalens längd. Nedan några av de viktigaste: Isolerat eller oisolerat? Erbjuds ett komplett skorstenssystem ? Hur enkelt är det att montera? Vad blir priset för hela skorstenssystemet ? CE-certifierad och i sådana fall för vad?


Minsta avstånd till brännbart som skorstenen klarar? Rostfritt syrafast innerrör. Flex hel- halvisolerat (1). För halvisolerat 30mm (45). DIMENSIONERING INSATSRÖR.


Använd nedan tabell tillsammans med våra produkter för en lyckad installation. Innan du beställer ditt material krävs en kontroll av din skorsten.

Kontrollera att inget blockerar vägen upp i stigaren samt om det finns kraftiga svängar(krökningar) längs vägen som kan kräva extra arbete. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Feb Re: Insatsrör i skorsten. Jo,gubben satte in rostfria rör. Låter enklare än gjuta i mina öron. Först vill man bli nånting. Sen tror man att man är det man ville bli.


Sen blir man kanske det man trodde . Har du en murad skorsten som behöver renoveras kan du även montera våra insatsrör på insidan av din skorsten. De är tillverkade av rostfritt stål för att klara av hög värme och undvika att gas och rök kommer in i ditt hem. Insatsrören har en slät insida som motverkar sotavlagringar och som ger bättre drag.


SFS Flex är vårt rostfria flexibla metallrör. Metoden ger en tät skorsten och är särskilt lämplig om rökkanalen har många eller långa sidodragningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg