tisdag 27 mars 2018

Radiator våtrum

Tack vare den kan du värma ditt badrum och snabbt torra fuktiga handdukar året runt. Det mest bekväma värmesystemet för ett badrum består av ett badrumsradiator plus golvvärme. En snygg och funktionell radiator är snabb att ge värme och torra handdukar, medan golvvärme ger en behaglig känsla av värme och hjälper . ADAX RADIATOR FÖR VÅTRUM IP(4Volt, 6Watt).


Våtrumsradiatorer från Adax!

Radiatorn med små yttermått och låg yttertemperatur maximalt 60°C även på luftutsläppet. Panelen är utrustad med till- och frånbrytare. Elradiatorn är försedd med överhettningsskydd och elektronisk termostat. Anslutning, Fast installation (ej stickpropp). Placering, På vägg med medföljande väggfästen.


Temperaturområde, 6-°C. Många funderar över vilken typ av element i badrum som passar bäst.

Därmed avger Apolima även mycket värme och kan i många fall ersätta en befintlig radiator. De svängda kurvorna hos Athena S ger plats för fler handdukar och är ett praktiskt element i badrum. När du väljer värmelösning på toaletten eller i badrummet, kom ihåg att lufttemperaturen bör vara högre än i andra rum och bör nå ca.


Det du bör tänka på är att effekten som handdukstorken ger bör motsvara den effekt som din gamla radiator givit. Utrymmen som är att beteckna som hygienrum t ex badrum , tvättrum skall vara försedda med en radiator där yttemperaturen som mest är 60°C, något som även gäller även barnstugor. Sköljtätt utförande IPLågtempererad max 60°C Nu finns 400W radiatorn i färgerna grått och svart. Tekniska data 2-polig brytare. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Det som talar för se elektriska slingorna i golvet är populära för att de är billiga.


Elslingor kan nästan vem som helst lägga men installationen ska skötas av en auktoriserad elektriker, och en elradiator behöver inga stora installationskostnader. Dessutom går det att ha igång radiator eller golvvärme i badrummet när som helst . Typ av radiator : El Material: Massiv aluminium. Färg: Standardfärg vit och ljus brons (kan specialbeställas i de flesta färger).

Passar särskilt under stora glaspartier. Kan även sänkas ner i golv. Avsedd för fast installation. Handla enkelt och smidigt på nätet med. Elektronisk termostat, inställbar mellan - 35° C. En radiator ger dig behaglig värme när det behövs.


I badrummet kan man även investera i el- element med hängare som passar in i moderna badrum. Dessa kan användas för att alltid . Ska investera i ett elelement till badrummet och såg clas ohlson hade rea och vill ha lite tips på va jag ska satsa på? Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Badrumment är 5-6mOljefyllt.


Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.


Stilren elektrisk radiator med platta sektioner som finns i flera olika färger. Har en väggmonterad trådlös termostat. Svensktillverkad energisnål radiator med slät front. Litet element som tål vattenstänk och passar bra i våtrum. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg