torsdag 18 oktober 2018

Dragskåp

ADDvise dragskåp är skyddsventilerade arbetsplatser som ger säkert personskydd. Med dagens höga krav på skydd för personal och miljö, i kombination med . Praktiskt och ergonomiskt. Ett dragskåp är ett skåp, ofta i plexiglas, med stark ventilation. KEBO Pluto förenar elegant design med praktiska funktioner.


Det är vårt dotterbolag Nino Labinteriör som har hand om innoGUARD-serien.

Vi vet hur viktigt det är att välja rätt dragskåp för att möta marknadens krav och samtidigt erbjuda både optimalt skydd och komfort för användaren. Därför har vi valt att ta fram . Alaté har dragskåp med stark ventilation till kemiska och biologiska laboratorier för hantering av farliga kemikalier. VWR enable science genom att erbjuda produktval, service, processer och vårt folk får det att ske. Alla våra dragskåp har under årens lopp utvecklats i samarbete med våra kunder för att uppfylla också höga krav.


Med hänsyn till att dragskåp skall vara försedda med larmutrustning måste ett högre luftflöde användas vid projektering och injustering så att inte larmgränsen underskrids. Följande luftflöden är lämpliga att. Vårt jobb är att skydda dig från att utsättas för skadliga ämnen i labmiljö. Vilka regler gäller för tillsyn och besiktningar av dragskåp ?

Dragskåpen tillverkas av rostfritt och syrafast stål. Det finns inget krav på besiktning. Vid dragskåp kan en mycket komplicerad strömningsbild uppstå , som väsentligen påverkas av dels dragskåps luckans läge , dels den arbetande personens egna rörel- ser.


Man har all anledning befara att föroreningar frigjorda i dragskåpet kan läcka ut och inhaleras av den arbetande människan, laboranten. Anvisning om laboratoriearbete och dragskåp. Lättflyktiga och illaluktande ämnen hanteras i dragskåp. Luften i dragskåpet blandas inte med inneluften.


På framsidan av dragskåpet finns vanligen en strömbrytare med vilken man kopplar på luftströmmen. Marknadens mest sålda dragskåp. God hygien och luftströmförhållanden.


Utlekagetest samt ljus och ljud. Genom att utrusta dragskåpet med automatisk luckstängning så kan man minska energiförbrukningen. Dragbänkar har sin tillämpning i många laboratorier och andra miljöer där man hanterar ämnen och gods som kräver att man reducerar risker och obehag för att åstadkomma en dräglig och säker arbetsmiljö genom kontrollerad ventilation. Det samma gäller för dragskåp och huvar. Ta gärna kontakt med iabs säljare för mer.


Stomme i högtryckslaminat och arbetsyta i rostfritt syrafast stål. Som standard ingår en kallvattenarmatur, vask, jordad elpanel för tre uttag och strömbrytare för belysning. Skyddsventilerade arbetsplatser - dragskåp , dragbänkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg