måndag 15 oktober 2018

Rengöring av ventilationskanaler

Rengöring av ventilationssystem. Rena kanaler ger bättre inomhusklimat, bättre värmeåtervinning och goda hälsoeffekter. På grund av hög belastning har vi inte möjlighet att erbjuda kanalrensningar i enskilda villor och radhus för stunden.


Rör det sig om flertalet objekt lämnar vi offert på arbetet. Läs mer om rengöring av ditt ventilationssystem här.

Vi erbjuder kostnadseffektiv ventilationsrengöring för att förbättra ditt inomhusklimat. Kontakta oss om du vill ha hjälp med rengöring av ventilation. Sotare från SIMAB rensar ventilation i villa.


Ventilationsrensning av villa. När jag ringde sotaren föreslog han att jag skulle prata . Offert på rengöring av frånluftsventilation. Vi är experter på ventilation men även på sotning och underhåll av skorstenar.

Varför skall vi rengöra ventilationen, den fungerar ju? En eftersatt och smutsig ventilationsanläggning ligger ofta bakom många problem som brukar tillskrivas sjuka hus. Människors hälsa påverkas i hög grad av luften och det är därför viktigt att underhålla ventilationen för bästa funktion.


Smutsiga luftkanalsystem och . Det är skillnad på sotning av eldstäder och rengöring av kökets imkanal. Imkanalen är den kanal som går från köksspisens fläkt. Specialister inom ventilationsrengöring, injustering, luftkvalitetmätning, rengöring av ftx aggregat.


Vi hjälper dig med att få frisk inomhusluft. Visste du att den vanligaste orsaken till svartmögel i badrummet är dålig ventilation ? Dessutom är en smuts- och fettfylld kökskanal den vanligaste brandspridningsorsaken i hemmet. Eftersom det tidigare inte har funnits någon kvalificerad miljökontroll av systemen , har lagrad smuts gett upphov till en mycket ohälsosam miljö. Därför kan en rengöring vara en både klok energibesparing och en . I alla bostäder finns det någon form av ventilation , räkna med att den alltid behöver underhållas.


Vi har stor kunskap och lång tradition av att arbeta med ventilation i bostäder och på arbetsplatser. Inlägg om Mekanisk ventilation skrivna av Richard Svensson.

Vi på Sotarn LG Andersson AB har en lång erfarenhet av att göra rent ventilationskanaler i både villor och flerfamiljshus. I moderna, täta hus behövs en kontrollerad ventilation för ett hälsosamt och komfortabel boende. En tillräcklig ventilation avlägsnar lukter, matos och skadliga gaser från byggnadsmaterialet samt förebygger fuktrelaterade mögel och rötskador. Du som äger ditt hus ska kontrollera så att ventilationen fungerar. Frisk luft i bostaden är viktigt för vår hälsa.


Minst en gång varannan timme bör inomhusluften ersättas med ny uteluft. Här kan du läsa hur du själv kan kontrollera ventilationen. Vi utgår från några vanliga problem som kan orsaka dålig inneluft . Nån som har nån erfarenhet av rengöring av ventkanaler?


Känns som det är dags efter år , hittade en stor dammklump i tvättstugans kanal. Jag har FLVP ( alltså en fläkt som suger). Pratade med en ventkille som sa att de brukar bara låta den gå sedan rensa skiten i filtret. Låter lite oseriöst tycker jag, . Avisering om tid kommer att delas ut i respektive brevlåda ca en vecka innan. För att få till en bra ventilation i respektive lägenhet och i . Tjocklek mm Bredd meter Längd meter.


Alla hus kräver en väl fungerande ventilation för att må bra. För att vi som vistas i husen ska må bra krävs också god ventilation. Vi är specialiserade på att rensa, rengöra och reparera ventilation i allt från villor, flerfamiljshus till avancerade anläggningar i offentliga byggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg