tisdag 16 oktober 2018

Service kia göteborg

Vi är väldigt stolta över våra bilar. Därför är ni välkomna till oss på Förenade Bil där vi kan erbjuda Kia Originalservice. Ett genomtänkt koncept för att ge din Kia bästa möjliga underhåll och säkerställa att den 7år långa nybilsgarantin . Vi använder självklart alltid Kia originaldelar. För att Kias nybilsgaranti på år ska gälla, måste service utföras enligt Kia Motors Sweden ABs rekommendationer.


Serviceintervall kan skilja beroende på modellår.

Kontrollerade bilverkstäder i Göteborg. Här hittar du samtliga anläggningar med kontaktuppgifter. Hitta och få information om kia - service i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Kia Service - bilfinansiering, bilverksta bmw, dieselbilar, däck, däckhotell, kia , kombi, reservdelar, service , serviceverkstad - företag, adresser, telefonnummer. Välkomna till vår fullserviceanläggning för Kia i Eklanda, strax utanför Göteborg ! Vi erbjuder allt ifrån försäljning till service , reservdelar och däckförvaring för er som söker ett tryggt bilägande och personlig service ! Vi har de flesta modeller hemma för provkörning och alltid ett stort utbud av både nya- och begagnade bilar för . Som en av Sveriges största exklusiva Kia återförsäljare hittar du alltid ett stort utbud av nya och begagnade Kia hos Förenade Bil i Göteborg.


Alltid med snabb leverans till bra erbjudande.

Allt vårt engagemang går till ett varumärke oavsett om det gäller försäljning, service eller tillbehör, vår vision är att ge dig som kund . Det är det bästa bilmärket ever,gå dit för att få en bra bil och ett bra köp bra service mm! Rekomenderar verkligen Kia förenade Bil Göteborg. Vi har alltid blivit bra bemötta på förenade bil i Mölndal. Vi följer alla program och kvalitetskontroller för att kunna leverera bästa möjliga service.


Alla våra mekaniker är certifierade för just din bil. Kias serviceprogram samt service - och reparations-anvisningar måste följas under hela garantitiden. De reservdelar och tillbehör som används vid service och reparationer måste hålla minst samma kvalitet som Kias originaldelar. Vid service på en annan verkstad än en auktoriserad Kia -verkstad måste . Karebybil AB, Din KIA och Mitsubishi återförsäljare av bilar i väst.


Vi finns i Kareby strax norr om Kungälv och Göteborg. Det första vi får gör är att lämna in den på service. Behöver du hjälp med en bilreparation eller service ? Vi utför bilreparationer av många olika slag i Göteborg och Malmö.


I dag är Bergners Bil auktoriserad återförsäljare för Subaru, Mazda och KIA , i en fullserviceanläggning. Vi säljer Subaru, Mazda och Kia , samt naturligtvis en hel del begagnade bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg