tisdag 5 mars 2019

Lock som inte kokar över

Visst är det tröttsamt med grytor och pannor som kokar över. Så snart du vänder ryggen till kan olyckan vara framme. Kochblume är ett smart grytlock av silikon som gör det lätt att koka potatis, ris, pasta, mjölk och annat utan att det kokar över. Supersmart lock i silikon som hindrar grytor från att koka över.


Med detta lock behöver du aldrig mer oroa dig för att ris eller annat kokar över.

Det är konstruerat på ett klurigt vis så att eventuellt vatten som kokar över aldrig tar sig utanför grytan. Mittendelen av locket ser ut som en blomma och är löst. Vilka produkter finns det som gör så att kastruller inte ska koka över ? Jag fattar verkligen inte hur kochblume kan fungera utan . Stirio Lock - Lock som tillbehör till Stirio automatisk omrörare. Snabb leverans på Bluebox.


Lid Sid håller kastrullocken på glänt när du kockar i köket! Förpackningen innehåller st plastfigurer, en vit och en rö som hänger över kanten och släpper ut ånga.

Och av ögonen att döma så ser de pretty dead ut. Kul present till alla hemmakockar! Se även Lid Sids kompis Hug Doug, som håller sleven på plats! Ett lock som ser till att det inte kokar över.


Det revolutionära tyska grytlocket ser till att du aldrig mer behöver oroa dig för att pastan, potatisen eller mjölken kokar över. Multifunktionellt lock i mat-silikon som hindrar vatten från att koka över. Det går även att ångkoka grönsaker med hjälp av locket.


Vi har dessutom kochblume, vilket är ett grytlock som har ett överkokningsskydd vilket är otroligt smidigt och med detta lock behöver du aldrig mer oroa dig för att något ska koka över. Utöver våra lock hittar du även olika knoppar till kastrulllock. Vi har bland annat en knopp med form av en ko, men även mer neutrala knoppar.


Lock , överkokningsskydd - Ett praktiskt och smart överkokningsskydd som placeras på kastrullen och förhindrar att det kokar över. Sparar städtid i köket eftersom det inte blir nedsmutsat. Tänk dig ett lock som aldrig kokar över. Produkten ser ut som en blomma och passar de flesta kastruller mellan 14- cm.


Detta lock kommer spara mycket tid och frustr. Världen är full av dåliga kastruller: De som inte står stadigt, som glappar mot värmekällan, som har lock som inte passar, som har klumpiga glaslock, som inte går in.

Om dessa två inte uppfylls blir det svårt att styra över tillagningen av maten. Tillsätt örter sent när du kokar så att inte de eteriska oljorna hinner dunsta bort. Lock i rostfritt stål gör att det blir svårare att se när vätska kokar i jämförelse med ett lock i glas. Många lock är försedda med ånghål som ska göra att det inte kokar över lika lätt.


Det är inte alltid det fungerar och det är dessutom lätt att bränna sig på ångan som kommer ut via hålet om man inte är tillräckligt . Ett smart lock som gör att pastavattnet inte kokar över. Låter det för bra för att vara sant? Utsidan är av borstat stål och gör att fläckar inte syns lika tydligt som på en högblank yta. Gjord av rostfritt stål som gör kärlet tåligt och enkelt att rengöra. Du kan använda kärlet i ugn, eftersom det är gjort av metall och har lock av ugnsfast glas.


Med en graderad insida som gör det enkelt att mäta upp vätska direkt i kärlet. Fungerar på alla hällar - även induktionshäll. Kan användas även i ugn då den är gjord enbart av metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg