fredag 1 mars 2019

Ivt värmepump garanti

IVT Värmepumpar har den mest omfattande garantin med 10-års garanti på kompressorn och år på värmepumpen. Vi rekommenderar en service ungefär var tredje år för att säkra effektiviteten och driftsäkerheten. I vår blogg ger vi tips som får din värmepump att prestera bättre. Vi har en mycket omfattande garanti.


Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till år med vår tilläggsförsäkring.

När du väljer att installera en värmepump från IVT får du också marknadens bästa trygghetsförsäkring på köpet. IVT :s affärsstrategi är att tillgodose behovet av värme och kyla som samtidigt sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar. Via ett nät av välutbildade och kompetenta samarbetspartners vänder vi oss till alla villa- och fastighetsägare.


Det unika i vårt erbjudande är vår systemkompetens inom . Alla som installerar en IVT värmepump ska vara 1procent nöjda med sitt köp. Vill du beställa tid för service av din värmepump , full i formuläret så blir du kontaktad av ett av våra serviceombud. När du köper en värmepump från IVT får du års garanti på kompressorn ( hjärtat i din värmepump ) och års garanti på värmepumpen.


Värmepumpar som installerat tidigare har års försäkring på kompressorn och års försäkring på värmepumpen.

Villavärmepumpar från IVT som servas enligt IVTs Serviceprogram har förmodligen Sveriges bästa garanti , års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump ) och års garanti på värmepumpen. Det kan vara svårt att se skillnaderna mellan de försäkringar och garantier som finns på marknaden. Här har vi summerat garantivillkoren. Garantibevis med kompletta villkor får du när din installation är registrerad.


Vem IVT - garantin gäller för? IVT -garantin gäller för köpare av IVT :s värmepumpar som är:. När IVT utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar.


Man använder bara kvalitetskomponenter och låter endast oss specialutbildade återförsäljare installera värmepumparna. Den här noggrannheten i alla led gör att vi kan ge dig marknadens mest omfattande garanti , med år på . En värmepump ger inte bara värme till ditt hus och varm- vatten i din kran. Den ger dig komfort varje dag – vardagslyx helt enkelt. Tillsammans hittar vi rätt lösning för dina behov.


IVT Värmepumpar av installatören. Därför ingår marknadens enda 10-åriga garanti. För IVT -produkter som installerats av IVT auktoriserad återförsäljare och som servas enligt IVTs Serviceprogram, se punkt 1 gäller en utökad garanti. Marknadens enda Svanenmärkta värmepumpar.


Konverterade till vattenburen värme med bergvärmepump och anlitade Relax.

Jag tycker att de var bra på alla punkter. Bemötande -Proffsiga -Snabba -Lätta att prata med Vi hade senare en . Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Vi är framme vid den femte delen i vår poddserie. I det här avsnittet är ämnet service.


Vi går igenom frågor som varför en värmepump behöver regelbundet underhåll, vad man vinner på att serva den och hur ofta man behöver göra det. Precis som i de tidigare avsnitten är det Frida Zetterström som leder diskussionen , och . Väljer du en berg-, jord-, sjö- eller luftvärmepump från IVT så får du: års garanti på kompressorn. En såpass omfattande garanti gör att du slipper teckna separat försäkring, eller . IVT ger dig Nöjd kund garantier.


En IVT värmepump ska alltid vara en trygg och lönsam investering. Du ska bli nöjd med din besparing, med installationen, med det bemötande du får samt med service och trygghet även efter köpet. Ni ska bli nöjda med besparingen, med installationen, med det bemötande ni får från IVT -återförsäljaren, samt med service och trygghet. Att du får en omfattande garanti på din .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg