onsdag 4 april 2018

Avjonisering luft

Ren luft har fått allt större betydelse för vår hälsa. Genom medicinsk forskning har allt större uppmärksamhet riktats mot nanopartiklar med en storlek motsvarande enskilda molekyler. Närhet mellan människor gynnar spridningen av bakterier och virus.


Genom vår urbanisering blir uteluften allt mer förorenad. Ozon uppkommer som en bieffekt vid joniseringen och ozon är hälsofarligt i höga koncentrationer.

Luft innehåller låga halter av . Av tradition anser vi att all uteluft är ny och frisk. Ren och fräsch är den lyckligtvis fortfarande på sina ställen, men ny? Nej, luften är fortfarande densamma som vi haft på vår jord sedan urminnes tider, och den har inte försämrats till följd av sin ålder. Däremot förorenas den av organiska gaser, bakterier, svavelföreningar, . I både nya och äldre byggnader, samt i många olika sorts verksamheter kan problem med dålig lukt och dålig luft med föroreningar uppstå.


Munstyckena kan ge väl definierade luftflöden och tillåter en kompakt installation.

Som alternativ finns blåsande antistatstavar och joniseringsfläktar beroende på applikation. Vid många tillämpningar . De negativa jonerna verkar ge oss ett allmänt välbefinnande och de har även en gynnsam effekt på vår kropp. En god inomhusmiljö är viktig för att undvika hälsobesvär.


För personer med astma, allergi och annan överkänslighet är detta . Studier visar också att luft fylld med negativa joner förbättrar tillståndet för patienter med astma, hö-snuva, depression, trötthet och huvudvärk. När vi renar luften med hjälp av jonisering skapar vi precis som efter ett åskväder en högre koncentration av negativa joner som på ett naturligt och miljövänligt sätt netraliserar lukter, . Bör man vid provtagning av VOC (med Tenax TA) i joniserad luft använda ett skyddsrör för ozon? Nedan, några gaser, som påverkas i minskande eller ökande grad av jonisering : Aceton (minskning).


När dessa föroreningar finns tillsammans med negativa joner, neutraliseras de elektriskt vilket får partiklarna att falla till golvet eller andra ytor utanför den zon där människor andas frisk luft. Plasmaster tar med hjälp av jonisering bort lukt och skadliga partiklar från luften och partiklar som fastnar i virus- och allergifiltret oskadliggörs med hjälp av enzymet Subtilisin A. Vattenfall och skogar säger man brukar ligga på 50. Höga berg och havsstränder ligger på 5. I tätorter och i slutna . Det är inte mycket ren luft man får för pengarna från vissa av luftrenarna i Testfaktas test.

Och en av apparaterna släpper till och med ut giftig ozongas. Ozon är en mycket aggressiv gas och som har en stor teknisk användning både industriellt och i konsumentprodukter för att bl. Ozon används ofta för att ta bort dålig lukt. Olika modeller för optimal funktion utifrån Er applikation. I Sverige har vi fortfarande möjligheten att rena vår inomhusmiljö genom att bara öppna ett fönster och vädra.


I Norden är det allt som oftast mycket renare luft utanför lokaler än det är inuti desamma. I Asien finns det många platser där man inte kan göra så. Detta beroende på att i Asien är det, på många platser, så smutsig . En luftrenare förbättrar ditt inomhusklimat och minskar mängden föroreningar i ditt hem. Luften är full av partiklar som kommer från en mängd olika källor runt omkring oss.


Luften från den ”industrialiserade” världen, kläder, plastprodukter skapar mängder av små partiklar som far omkring konstant i den luft. Med hjälp av jonisering kan du få helt ren luft , bättre arbetsmiljö och mindre sjukfrånvaro på samma gång. Om man kort ska beskriva jonisering handlar det om att skapa partikelfri ren luft utan statisk elektricitet och helt fri från luftburna smittoämnen. Våra joniseringsaggregat . Joniseringsaggregat ger ren luft i lackboxen.


Biozone tar bort bakterier och mögelsporer från luft och ytor även i de små och trånga utrymmen man inte kommer åt vid städning. Med Biozone monterad i villan eller lägenheten tas nikotin och cigarettrök kontinuerligt bort från luften. BioZone tar även bort cigarr, pip och cigarettrök och förhindrar att nikotin sätter sig fast i . Både för Höga som för låga tryckområden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg