torsdag 5 april 2018

Rais kamin

RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet. Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn.


Rais braskaminer finns dessutom i flera färger och deras kaminserie Viva kan t. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.

Välkommen till PriceRunner! Kom in och titta på våra kaminer, ett perfekt val för dig som vill ha en ekologisk värmekälla. Självklart hjälper vi gärna till vid köp och installation av din Rais kamin ! Enligt en undersökning från det norska testinstitutet SINTEF minskar utsläppen med upp till procent och effektiviteten ökar med procent om . Lämpar sig extra bra för placering i ett hörn. Den stora välvda glasdörren låter elden komma till sin rätt så att den kan ses från hela rummet.


Pilar en kamin med hög teknisk kvalitet med design i världsklass. Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund .

Kamin modell med prisbelönt design, utrustad med finsk natursten. Varje kamin har sin egen prägel. Fantastiska egenskaper eftersom det är. Denna kamin har en supertrendig, kubistisk stil och en fantastisk lucka som gör elden till en fenomenal upplevelse i rummet.


Man kan dessutom vrida den övre delen på kaminen så att lågorna kan riktas enligt önskemål. En markant och levande skulptur i bostaden som ger ett elegant uttryck även . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sep Med en RAIS kamin får du - en unik design som skänker glädje i vardagen – även när det inte brinner i kaminen - god insyn till elden då glasen i en RAIS förblir rena - bekväm hantering med RAIS unika kalla handtag - glädjen som ligger i en kvalitet utöver det vanliga eftersom man har valt att utgå från de . Den upphöjt eleganta Visio är så nära en osynlig kamin man kan komma – det enda man ser är eld!


Den stora obrutna luckan av glas ger en enastående insyn till elden – ren livskvalitet. En vacker och varm samlingspunkt i hjärtat av bostaden, som dessutom tillför en känsla av exklusivitet. När man sitter vid en Visio kan . Den cirkelrunda Viva L 1präglas av stilren elegans: enkel, slät och vacker.


Mycket stor glasruta och stor brännkammare ger dig ännu mer glädje av elden - och det är superenkelt att lägga på mer ved. Det nydesignade spjällhandtaget har en diskret placering i en lämplig höjd. En gummibeläggning gör handtaget .

Mar Vi säljer ut en helt ny Rais Viva 1silver med full garanti! Vi behöver veta postnr till leveransadressen. Nedan hittar du alla våra kaminer och övriga produkter. Sortera efter pris: högt till lågt.


Showing 1–of.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg