tisdag 10 april 2018

Billiga skorstenar

Skorstensrör, skorsten , rökrör, rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Idag kan du med ganska små insatser få den skorsten du behöver. Bygger du från grunden kan du välja mellan en murad skorsten eller en i rostfritt stål.


I ett färdigbyggt hus är stålskorsten ofta det bästa alternativet. Det finns också ett stort urval av färger och modeller som går att kombinera med den eldstad som .

Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som . Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris! Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering.

Modulskorsten med PRISGARANTI, lämplig för bl. BIOMODUL isolerad stålskorsten: högsta värmeklass (T600), års garanti! Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu?


Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig! KASTOR ISOLERAT RÖKRÖR 500mm. Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin.


Det finns inte billiga skorstenar och dyra skorstenar däremot finns det stor variation på skorstenar vad beträffande kvallite och vad dom skall användas till. En högkvalitativ skorsten kostar givetvis mer pengar än en enklare skorsten som inte klarar lika höga rökgastemperaturer. Vi hjälper dig att få rätt skorsten, du skall inte . Vi erbjuder kaminer, skorstenar och installation med bästa service.


VI GER DIG MER ÄN EN FÄRDIG KAMINLÖSNING för vi är effektiva utan avkall på kvalitet. MED VÅRA HANTVERKARE OCH INSTALLATÖRER får Du som du vill. Vi ser på din hemmamiljö och planlösning i valet av kamin. Ska installera en liten, enkel kamin i en enkel pub jag bygger i ett uthus.


Utvändig skorsten - värdelöst? Vårt rostfria skorstenssystem är utvecklat i Sverige efter Svenskt klimat och vi kan leverera skorstenar i alla lägen till alla anläggningar. BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer!


Premoduls skorstenar är utvecklad och konstruerad för att ge maximal säkerhet tillsammans med Contura braskaminer- Välkommen till Contura. Vi säljer flexibla insatsrör till en ny skorsten , eller renovering av befintlig skorsten.

Pris exempel: flexibelt insatsrör 60mm, 239kr per meter. Passar 150mm skorstensanslutning. Köp insatsrör 1till lågt pris på nätet. Dubbelmantlat insatsrör för att renovera skorsten.


Insatsrör hos Soliduct – Ventilations- och skorstensbutiken. I butiken kan ni se över 1st olika eldstäder t. Vi har både snickare och murare som gärna besöker .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg