måndag 2 april 2018

Jonisering lukt

I både nya och äldre byggnader, samt i många olika sorts verksamheter kan problem med dålig lukt och dålig luft med föroreningar uppstå. Joniserande luftrenare används i olika inomhusmiljöer för att förbättra luftkvaliteten genom att bl. Vid jonisering ökar man mängden joner i inomhusluften för att efterlikna atmosfärens självrenande processer.


Mekanismerna genom vilka jonerna renar . Lider du av dålig lukt i hemmet, sommarstugan, källaren, soprumet, på den offentliga toaletten, i krypgrunden e. En luftrenare löser problemet.

Här hittar du både produkter och information om hur du löser problem med dålig lukt. Jonisering har underåren stundtals varit intressant för många ur olika hälso perspektiv ochdet finns en hel del att läsa på nätet. Men hur är det egentligen. Kan själv inte säga att den har påverkat mej men däremot lukt i tex klädutrymmen tycker jag blivit . Sanering av cigarettrök - jonisering eller.


Lukt i krypgrund Beiträge 15. Svensk Rök och Luktsanering - Vi tar bort. Joniseringsmetodens arbetsprincip: Joniseringstekniken immiterar naturens egen luftreningsprocess med joner som skapas när solens strålar når atmosfären.

Genom att efterhärma naturen och bilda joner, kan man framställa syreklungor som naturligt renar luften och gör den ren och fräsch. Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående. Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. Den renar lukt i inrökta lokaler och inrökta bilkupéer så den är nog rätt effektiv.


Som jag förstått så finns det kraftfullare apparater för industri som kostar flera tusen men då alstrar de så mycket ozon så då ska man inte va i samma rum som den då den arbetar alla fall. A) För luftrening av lättare lukter samt virus, pollen, damm etc. Jonisatorn jag köpte ska va på hela tiden och man ska . Då man inte lider direkt av luftvägssjukdom fungerar här Airsteril med UV-lampa UVbäst. Då AirSteril förses med denna lampa bildas inget ozon.


Om du har luftvägssjukdom, läs då mer under punkt C) nedan. B) För sanering av elak lukt , mögel, bakterier etc. Nu är det saneringsmannen, den bättre hälften som talar, ni har ju tidigare varit inne på ozon, luktsaneringsmaskiner, alltså jonisering.


Genom att använda oss utav ett antal olika metoder kan Nomor hjälpa till att åtgärda ditt problem. Nedan, några gaser, som påverkas i minskande eller ökande grad av jonisering : Aceton (minskning). Ozon är syre som parats ihop med en extra syreatom.


Det kan ha en distinkt lukt i höga koncentrationer.

Negativa joner och ozon utför olika funktioner när det gäller att rena luften. Luftrenare med UV-ljus och jonisering. Effektiv reducering av bakterier och virus. Luften blir ren och känns lika frisk som efter ett åskväder. Reducering av bakterier, virus mögelsporer samt damm och pollen.


Skapar en inomhusmiljö där astmatiker. Att utföra en foggning i akut-skedet vid tex jourskada är effektivt för att dämpa lukten och spridningen. Jonisering är ofarligt för människor och ett bra alternativ för att långsamt rena luften utan att skadelidande behöver evakueras. Vi saluför den perfekta lösningen för soprum. Mer information om joniseringsaggregatets . Man börjar känna en skarp ozonlukt kring pbb (återigen enligt ), så känner du ingen lukt bör det vara lugnt.


När jag snackat med andra firmor i luktreduktionssvängen om jonisering så tror de, som jag att joniseringsaggregaten egentligen verkar genom ozon de med. Kan rekomendera denna till alla som har lite unken lukt i båten efter vintern. Har själv köpt en och den tog verkligen bort allt!


Köpte min på Kjell. Tillsammans med Vaportek och Nac-Europe tillhandahåller vi olika sorters luktpreparat som bryter ner dålig lukt. Aggregatet används ofta vid brandskador för att minimera brandrökslukt i t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg