tisdag 17 april 2018

Fläkt till vattenburna element

En genial patenterad uppfinning- smart enkel lösning som passar alla element. Ger komfort och energibesparing. Den kan fördubbla värme från vattenburna element men gör också golven varmare.


Elementfläkten suger bort all kalluften från golvet och gör till jämnare värmefördelning i rummet. Läs mer: Om elementfläkten . Konvektionen ökar och energin kan öka med över 2.

Den är uppbyggd av moduler och passar alla längder och typer av element. Den är tyst, diskret, enkel, prisvär energieffektiv och lätt att montera. Du kan enkel installera själv. Radiatorfläkten är lösningen för - låg framledningstemperatur - snabbare uppvärmning - inbyggda element.


Radiatorer används i många fall för uppvärmning, antingen som vattenburna eller med el. Välkommen in och se hela vårt sortiment av radiatorer! Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem?


Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål.

Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Helst då öppet mot hall, övriga rum och eventuellt mot trappa till övervåningen. Fläktelement kan även användas till svalkande luftkonditionering under de varma sommarmånaderna. Med hjälp av den inbyggda fläkten sprids värmen upp till fem gånger mer än den statiska värmen från en radiator. Det blir en värmespridning . Färre väggytor och stora glaspartier som kräver värme för att förhindra kallras, gör konvektorelement för vattenburet till den optimala värmelösningen.


Normalt kan konvektorn därför ersätta flera radiatorer, och som en extra bonus gör fläkten att värme från t. Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vattenburet konvektorelement till garage? Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.


Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Kraven ställs på rumsvärmare som avger värme direkt till rumsluften så som elgolvvärme och element. För att ytterligare effektivisera kan man använda sig av ett fläktelement. Ett fläktelement även kallad fläktkonvektor ger bättre spridning av din vattenburna värme.


Den inbyggda fläkten sprider värmen upp till fem gånger. Har tänkt sätta fläktar på ett par radiatorer i källaren för att få runt värmen.

Ja, de är enkla att bygga - köp så många CPU- fläktar det krävs för att täcka ytan på elementets undersida, fäst dem på någon form av ram och strappa fast med buntband. Eller är det nya konvektorelement för vattenburet värmesystem du menar? Nej såg SPAR-termostaten för vattenburna element. Det är lätta att koppla på och att ibland byta ut dem kan löna sig, både när det gäller energibesparing och för att ge ditt hem eller anläggning en ny look.


Här hittar du vattenburna element till priser som varierar beroende på. I denna kategori hittar du allt som finns när det gäller element , värmefläktar, terassvärmare och infravärmare på BAUHAUS. Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Jämför priser och läs recensioner på Element. Köp och sälj Element på auktion och till fast pris på Tradera.


Fynda Värme bland massor av auktioner. De påstår dessutom att fläkten medför lägre energiförbrukning totalt, trots att fläkten i sig också drar ström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg