måndag 9 april 2018

Ventiler gjutjärn

Här hittar du alla ventiler , ventilgaller, till- och frånluftsventiler och allt sånt du kan tänka dig. Hittar du inte det du söker bland våra nytillverkade produkter, som finns här på hemsidan, så ta dig till Nackabutiken där det finns massor av gamla, nyblästrade att leta bland. Oct Ventiler och ventilgaller i gjutjärn.


Galler, gjutjärnsventiler, rosettventiler med stos för att ventilera hus. Passande för både gamla och nya hus. Här hittar du produkter av gjutjärn som ventiler , konsoler, eldhundar, husnummersiffror och dörrstoppar.

Ventiler för både nya och äldre hus och lägenheter såsom, tallriksventiler, ventilgaller i gjutjärn , rosettventiler, klaffventiler och sotluckor. Bland våra ventiler hittar du också ventilkättingar och kedjetyngder för ett traditionellt uttryck. Gjutjärnsventiler och ventiler i mässing finner du hos Sekelskifte. Välkommen in till vårt stora sortiment av ventiler till gamla hus!


Rosettventil gjutjärn Ø 145. Stenfotsventil i gjutjärn Nr. Inmurningsmått 130x130mm. Klassiska Byggvaror - byggnadsvårdsbutik i Hedemora.


Vi har ett stort sortiment av gjutjärnsprodukter för både inne och ute.

Söker du efter extra tillbehör som rosettventiler i gjutjärn eller aluminium? Jag är på gång att byta ut tilluftsventilerna i huset till gjutjärnsventiler. Problemet är att jag inte hittar någon som passar i 1mm. Jag har flyttat denna fråga från min grundfråga Den hör bättre hemma här.


Jag har tänkt luftventiler på varje sida i 3:e varvet block. Tacksam för tips var jag kan köpa dessa till bra pris! Askraka med mässingsknopp. Ventil i gjutjärn med öppningsbar lucka, avsedd för ventilation av grunder. Luckan skall stå öppen sommartid och vara stängd vintertid.


Säkerhetsventil för avblåsning av ånga, gas och vätskor. Värme- säkerhetsventil med mjuktätande kägla av EPDM. Höglyftande säkerhetsventil för avblåsning av ånga, gas och vätskor.


Vi erbjuder ett stort sortiment av ventiler för många olika applikationer inom flödesteknik. Ventim är en av Sveriges främsta leverantörer av ventiler och instrument. Varje år skickar vi ut tusentals paket till nöjda kunder runtom i Sverige. Idag är vi drygt stycken medarbetare som ser till att vi har rätt sortiment, kvalificerade kundlösningar och snabba leveranser.


Vi lägger stort värde och stolthet i att kunna leverera . Mjuktätande kalottventiler med fullt genomlopp utan dolda utrymmen där media kan sedimentera. Färgverkstaden, Husapoteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg