fredag 6 april 2018

Oljefylld radiator badrum

Tack vare den kan du värma ditt badrum och snabbt torra fuktiga handdukar året runt. Det mest bekväma värmesystemet för ett badrum består av ett badrumsradiator plus golvvärme. En snygg och funktionell radiator är snabb att ge värme och torra handdukar, medan golvvärme ger en behaglig känsla av värme och hjälper . Ett oljeelement är ett element som är fyllt med olja.


Alla LVIs oljeelement är fyllda med miljövänlig, vegetabilisk rapsolja. Rent generellt kommer ordet radiator från fenomenet .

Alternativ till ett modernt värmesystem med. Stående oljefylld radiator ? I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Utrustad med Elektronisk termostat och den är dubbelisolerad. ADAX RADIATOR FÖR VÅTRUM IP(4Volt, 6Watt).


Våtrumsradiatorer från Adax! Radiatorn med små yttermått och låg yttertemperatur .

Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Kräver installation av behörig elinstallatör. Alla kan inte byta uppvärmningssystem, men spara energi och pengar kan man göra även om man sitter med direktverkande el. Här får du tips om åtgärder.


De gör det lätt att få önskad temperatur i olika utrymmen, exempelvis svalare i sovrum och varmare i badrum. Oljefylld radiator ( vegetabilisk olja), termostat med exakt reglering och flera temperatursänkningsmöjligheter, reglerbar max yttemperatur eller grader. Teknisk Data - Oljefylld radiator med vegetabilisk olja. Tillverkad av hållfast stål av högsta kvalitet.


Kan anslutas till trådbunden extern klocka. Enkel att använda, snabb uppvärmning och jämn temperatur på hela ytan. System för låsning av fästanordning.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vilken radiator är bäst för behovet? Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.


Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.

Elementen finns med elektroniska termostat. Ingen kopplingsdosa ingår för 4V radiator , finns som tillval E-nr. Tekniskt data: Elektronisk termostat med kalibreringsmöjlighet. Termostathus av slagtålig polykarbonat.


För nyproduktion eller renovering är Yali Comfort ett . Med hjul för enkel förflyttning. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans. Tego Roundline Reco 230V 400W (200x638). Adax Neo NP KDT 230V 800W (370x704).


LVI Yali Digital 230V 750W (500x800).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg