måndag 9 juli 2018

Evaporativ luftfuktare

Bland luftfuktare som producerar kall fukt finns två varianter, ultrasonisk och evaporativ. I det första fallet produceras ånga genom att vatten vibreras. Ofta ger den här tekniken en ganska liten spridning av fukten.


I det avseendet fungerar evaporativ teknik bättre. I princip går den ut på att en fläkt blåser luft .

Det finns olika sätt att befukta för att uppnå evaporativ kylning. Detta kan antingen ske genom att befukta luften direkt i rummet, eller genom befuktning i luftkanalen. I produktionsmiljöer används kylning direkt i rummet och bidrar till stora energibesparingar. Denna kylteknik känner de flesta igen från mataffärer, som visas i . Lider du dessutom av astma innebär det att symtomen kan förvärras. En luftfuktare gör att luften blir lättare att andas.


För att utse en luftfuktare bäst i test är det några saker du bör tänka på innan du köper en luftfuktare , som till exempel kontrollera luftfuktigheten, underhåll av luftfuktare , filterbyten, ljudnivå och så vidare. Konstruktionen är kompakt och storlekarna passar alla vanliga typer av klimataggregat.

Standardserien omfattar en mängd olika storlekar med . Den man ser oftast i affärer här i sverige är ultrasonic som ger en tjusig effekt tack vare den synliga ångan. Nackdelen med ultrasonic är att spridningen blir något sämre tack vare den mycket lilla fläkten. Det hela resulterar i att det blir . Evaporativa luftfuktare använda ett filter-veke som suger upp kallt vatten. En fläkt blåser över mättade filter , avge fukt i luften. Evaporativ luftfuktare inte producerar en dimma eller synliga fukt och anses vara den säkraste alternativet för användning med barn och djur.


Avdunstning luftfuktare är tystare än . Luftfuktighet är viktigt för att du ska vara bekväm och må bra. För ren luft inomhus är det viktigt att upprätthålla rätt luftfuktighet hemma. För lite fukt kan orsaka torr hu retande hals och irriterade ögon. För hög luftfuktighet kan bidra till mögel, . Befuktning som spar pengar.


Med en enklare och mer ekonomisk luftfuktare. Humimax använder en unik så kallad evaporativ teknik som är lika enkel som genial: en fläkt drar luft genom en våt dyna, ut kommer fuktad och kyld luft. Den viktigaste komponenten i Humimax är den .

De ger utmärkt luftbefuktning och möjliggör automatisk reglering av luftfuktigheten inom en mängd olika användningsområden. Den är konstruerad för att . Nordic Home Culture Evaporativ luftkylare FT-5- Vit. Pdf HEEvaporativ befuktare.


Produkt Luftförbättrare PH serien. Kombinerad luftfuktare och luftrenare. Bra luft 3dagar året om. Naturlig luft för inomhusmiljöer. Vi tillbringar mer och mer tid inomhus – upp till av vårt liv.


Torr och förorenad luft är skadlig för hälsan och kan bidra till infektioner, sjukdomar . EndastUS$14 köp Eleganta personliga USB evaporativ luftfuktare - grön från DealExtreme med gratis frakt nu. Dessa luftfuktare skapa fukt i luften genom att blåsa luft genom ett filter som är fuktig. De kan använda upp till liter vatten om dagen. Eftersom de flesta av dessa luftfuktare använda antibakteriella filter , de normalt inte släppa mineraler eller mikroorganismer i luften.


Vid evaporativ kylning av luft utnyttjas att luftens temperatur sänks genom att fukta luften med hjälp av vattenavdunstning från en våt yta som luften passerar. Kylning är möjlig så länge luften inte är mättad på vattenånga. Den lägsta temperatur luften kan få med denna typ av kylning är begränsad av luftens våta temperatur, . Med denna produkt får du både en luftfuktare och en luftrenare i samma kompakta produkt. Tvättbart filter och många fler fördelar. Den renade luften passerar igenom ett befukningsfilter där fukten fördunstar och ökar höjer den relativa luftfuktigheten.


En fuktighetsindikator visar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg