onsdag 11 juli 2018

Pressverktyg

RIDGID:s pressverktyg gör det enkelt att foga samman och reparera rör och slangar. Vi rekommenderar att man använder pressverktyg från Roth Nordics produktsortiment. Verktyget är testat med hänsyn till DVGW och omfattas därför av garanti.


Skulle du vara osäker på om du kan använda ditt befintliga verktyg, bör du kontakta Roth Nordics tekniska support. I de fall man använder pressverktyg som inte är . Vändbart blad för fastpressning samt kapning.

Kompetent verktygsmakare med hög precision. Sedan mer än år tillbaka tillverkar vi press-, klipp- och bockverktyg samt följdverktyg. Vi erbjuder kunskap från idé, produktutveckling till serietillverkning och lagerhållning. Relevans, Produktnamn A-Ö, Varumärke A-Ö, Datum. Pressverktyg för rullpressning av kabelskor (open barrel).


Ingenting fångar essensen av biltillverkning så väl som en präglingsstans. Varje stans innebär en enorm investering i ti pengar och kunnande. Behovet av kortare ledtider och sänkta produktionskostnader är självklart, särskild när de nya modellernas livscykler blir allt kortare.


Tillverkningen av pressverktyg kräver stor.

RG58-, RG59-, RG62-, och RG71-kabel. Returspärr frikopplas automatiskt vid crimpning. Påbörjad crimpning kan avbrytas med hjälp av frikoppling. Kan klippa och skala kablar.


Användande av cookies De allra flesta webbsidor använder sig idag av så kallade cookies för att förbättra webbplatsens. Lägg katalog i PDF-format(0) . Xpress kopplingar pressas alltid med M-profil-backar. Vår huvudinriktning vad gäller pressverktyg är avancerade automatverktyg med mycket funktions- och teknikinnehåll. Här kommer vår kompetens och erfarenhet bäst till sin rätt. Men har du behov av ett enklare klipp- eller bockverktyg kan vi givetvis lösa ditt behov också.


Vi är kända för att konstruera och tillverka stabila . Serviceverktyg för isolerade kabelskor. Med symetriska pressuttag. Utrymmeskrav vid pressning med pressverktyg – Monteringsanvisning. Mepla systemrör ska monteras i byggnaden så att tillräcklig plats för pressningen är säkerställd.


Vi är utbildade att sköta servicen på pressutrustning av nedanstående märken för vilka vi certifierats av tillverkaren. Vi är idag auktoriserade för: Kontaktpersoner Kalmar. Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har en anställd och omsätter miljoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg