tisdag 31 juli 2018

Skorstensfria golvspisar

Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Med golvspisen Möja vill vi få dig att tänka på Karl Larssons härliga miljöer med barnen f. Golvspisen STRÖMMA från Essinspisen låter dig njuta av lågornas dansande sken i huset på skärgårdsön. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


Skorstensfria golvspisar med braskänsla. Golvspisarna levereras monterade och placeras enkelt på valfri plats i hemmet.

Eftersom spisen inte behöver skorsten och har låg vikt är den enkel att installera. Sedan är det bara att tända . När du ser elden i golvspisen Djurö får du känslan av att njuta av en bok i en skinnfåtölj på ett skärgårdspensionat. Golvspisen Djurö har en klassisk design som passar lika bra i sekelskiftesvåningar som i nyfunkishus. Jan Vacker och mysig skorstensfri eldstad som drivs med bioethanol (spisbränsle).


Alla vill njuta av skön värme och koppla av i favoritfåtöljen efter en kall vistelse utomhus. Inkluderar kasett (ethanolförbrännare)och släckbricka. Fin stämningsfull rökfri låga.

Avger även värme i rummet vilket är härligt så här års. Använd endast ggr, jättefint skick. Mått: Höjd meter (till övre kanten på glaset) längd . Vill du inte elda med en vanlig kamin så är en skorstensfri kamin ett bra val. Det finns många anledningar till varför du inte kan eller vill elda med en riktig braskamin.


Bor du till exempel i ett hus med en underkänd skorsten eller i en lägenhet samtidigt som du vill kunna njuta utav mysfaktorn som en brasa genererar så är en . Spisbränsle liters dunk Unikeld´s spisbränsle är helt rök-och sotfri. Brinntiden är ca timmar. Tänk vilka härliga dagar vi får. Golvspisen Arholma låter dig njuta av lågornas dansande sken i huset på skärgårdsön och i våningen i stan. Ett stort antal valmöjligheter ger dig en spis som passar exakt i ditt hem.


Njut av eldens sken från en skorstensfri kamin. Elden har i alla tider varit en samlingspunkt för värme och trivsel. När du väljer en Essinspis får du en eldstad med design som passar ditt hem. Eftersom ingen skorsten behövs placeras den där du bäst njuter av eldens sken.


Visa fler idéer om Lille, Cambridge och Dekoration. This Pin was discovered by Malin Jørgensen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Måttbeställd (extra hög, snyggare design) från Essinspisen. Ingen installation behövs, bara ställa på plats och elda med spisbränsle. Idag har vi även ett breddat sortiment inom inredning. Click here to find similar products.


Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg