fredag 27 mars 2015

Eon el till inköpspris

När du köper el till inköpspris får du el till samma rörliga pris som vi köper in den för, utan påslag. Istället för att betala en årsavgift får du en fast månadsavgift som sätts efter din förbrukning och hur lång bindningstid du väljer. Fast eller rörligt elpris?


Funderar du på vilket elpris du ska välja? Vi har samlat allt du behöver veta för att välja ett elavtal som passar dig.

Varför du ska välja el från E. Vi drivs av att hitta effektiva lösningar som sätter dig i centrum. Ovanpå elpriset tillkommer alltid (1) elcertifikatsavgift, (2) energiskatt och (3) moms. Elcertifikatsavgift är något som alla konsumenter betalar och som i sin tur tilldelas producenter av förnyelsebar . Det ska vara enkelt med el. Här ser du elavtalen från E. Visar elpriser Rörligt pris från E. Se upp för att säga ja till ett erbjudande om ” el till inköpspris ”.

Eon erbjuder 1 förnybar energi från sol, vind och vatten till inköpspris och utan bindningstid. GÖR ETT MILJÖVAL OCH FÅ EL TILL INKÖPSPRIS. Med Studentkortet tecknar du elavtal med studentrabatt hos E-ON , oavsett om du bor i lägenhet eller hus.


Erbjudandet ger dig öres rabatt per kWh på E-ONs rörliga pris, vilket innebär att du får elen till inköpspris. Eftersom avtalet avser el från vindkraft är du . Du betalar samma pris på elen som vi köper in den för. El till inköpspris är ett enkelt rörligt elavtal.


Enklare kan det inte bli! Sverige, Fortum brukar oftast vara villaägarnas favorit, med hyfsade priser, om du har ett bundet avtal, har du ångerrätten du kan leka me om det är rörligt obundet så har du rätt att byta när som helst egentligen. Var sjätte svensk betalar för mycket för sin el. Tack vare de prisjämförelsesajter som kommit fram de senaste åren har valet av elavtal blivit mycket enklare. Det enda du behöver är 5–minuter och en elfaktura, säger Faraz . Uppgifter från Sveriges största nätägare, Eon , pekar på att fler och fler väljer att installera solpaneler för att därmed minska sin egen elräkning genom att producera el själva.


Eons nät har ökat med 1procent under perioden september–januari jämfört med . Oavsett hur ditt elavtal ser ut så rekommenderar vi att ha koll på elförbrukningen hemma och fundera på vilka förbättringar och åtgärder som kan göras för att minska just din användning av el. Jämför gärna föregående års förbrukning per månad för att få en uppskattning på hur mycket el som används, elbolaget bör kunna . Lugn, klicka hem ett okrångligt elavtal.

Hos Skellefteå Kraft får du el till inköpspris , ett schysst och enkelt avtal. Aldrig en bra affär för dig som kund visar en granskning som Energimarknadsinspektionen gjort. Väljer du rörligt pris hos Karlstads Energi betalar du börsens rörliga . Storföretag som Vattenfall, Fortum och Eon är sämre representerade bland de billigaste avtalen.


Uppenbarligen konkurrerar de. Elverket Vallentuna el: Rörligt pris till inköpspris, 762. Som vi kan utläsa av nedanstående bild äger staten och kommuner en stor andel av den sammanlagda elproduktionen i Sverige. Idag står dock utländska och övriga ägare för snart hälften av all elproduktion.


Om man exempelvis väljer rörligt elavtal får man köpa el för elbolagets inköpspris plus öre. Hos Eon kan man få ett rörligt elavtal till inköpspriset. Så vad som är mest lönsamt beror både på hur mycket el man säljer och hur mycket man köper. Eons småproducenter kan även tjäna några extra tioöringar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg