tisdag 30 april 2019

Serverrum

Opbygning og indretning af serverrummet har afgørende betydning for om dit netværk lever op til sit potentiale, yder optimalt – og undgår risiko for sammenbrud eller brand. KM Telecom Danmark kan foretage en komplet indretning af serverrum. Varme i serverrum er blevet et stigende problem i mange virksomheder og institutioner hvilket skyldes, at de kraftige servere bliver mindre og mindre og pakkes tæt i rackskabe.


Det stiller i dag ekstremt store krav til at fjerne den varme luft fra serverne alene for at opretholde den daglige it-drift. Vi vil i denne vejledning . Panasonic har udviklet et komplet udvalg af løsninger til serverrum , som effektivt beskytter dine servere og sørger for, at de har den rigtige temperatur.

Vi sørger for en løsning der kan håndtere virksomhedens nutidige serverdrift, men også en løsning der forberedes til et serverrum der udvikles i takt med virksomheds udvikling. Nedenfor vises et udsnit af de løsningsmetoder vi tilbyder for mindre server- og teknikrum, men behovene er meget individuelle og i nogle tilfælde . Køling af serverrum er vigtigt, hvis du har rum, hvor it-udstyret er samlet. Lad AB COOL hjælpe dig med køling af serverrum og oplev en verden til forskel!


Har du allerede et airconditionanlæg i serverrummet, så behold det endelig. Aircondition vil fungere som back-up for dit frikølingsanlæg. Vores frikølingsanlæg er meget effektive.


I de fleste tilfælde kan de benyttes som eneste kølemetode. Er det nødvendigt med et nyt airconditionanlæg, f.

Rumkøling med splitklimaanlæg. Et splitklimaanlæg består af en udendørsenhed og en eller flere indendørsenheder, som køler luften indenfor. Køling med et lofthængt splitklimaanlæg, hvor kold luft blæses hen langs loftet, er en løsning man stadig ser i mindre og mellemstore serverrum. Splitklimaanlæg som rumkøling er . Det er lige så meget, som en gennemsnitlig dansk familie bruger i en lejlighed eller et parcelhus.


Et helt serverrum på en gennemsnitlig kontorarbejdsplads koster mellem 100. Wh om året, og det koster knap 9millioner kroner. Serverrum i Danmark bruger tilsammen omkring 500. Indretning og projektering af serverrum med tilhørende generatoranlæg, UPS-anlæg, forsyningsanlæg direkte fra transformer samt sikkerhedsudstyr. Alfred Priess designer komplette serverrum med rack-skabe og kabinetter.


Til vores serverrum vil jeg gerne have et thermometer der sættes på netværk og kan sende en advarsel hvis temperaturen kommer over et kritisk niveau. Det vil være helt luksus hvis den desuden har display og ekstern censor, så vi kan sætte den op udenfor døren så man kan se temperaturen og evt bippe hvis den bliver . Der stilles et serverrum til rådighe der opfylder nedenstående sikkerhedsbeskrivelse: Fysisk sikkerhed i form af stål i vægge og kraftig ståldør med adgangssikring og kontrol med chipkort og pinkode. Nødstrømsanlæg som UPS og dieselgenerator. Miljøovervågning (van temperatur og fugt). Alene kølingen står for gennemsnitligt en tredjedel af energiforbruget.


Sikring af den daglige IT-drift. Udviklingen inden for servere går stadig i retningen af mindre enheder med endnu mere processorkraft. Af pladshensyn pakkes enhederne ofte kompakt sammen.

Den kompakte indretning og de kraftigere servere medfører en voldsom varmebelastning, der stiller store krav . De fleste kontorarbejdspladser har deres eget serverrum , hvor fælles dokumenter og programmer ligger på eller flere servere. På en gennemsnitlig dansk arbejdsplads bruger serverrummet strøm for 100. En af årsagerne er, at de fleste serverrum kører konstant med fuld kapacitet. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga.


Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje . Der er derfor mange forhold at tage hensyn til, når et serverrum skal indrettes optimalt. Det gælder den fysiske placering, tyverisikring og brandsikring, men også køling, ventilation, . Skal du udvide, ændre eller bygge nyt serverrum ? AB Electric har stor erfaring i opbygning, optimering og drift af serverrum. Derfor kan vi hjælpe med rådgivning, projektering og udførelse af serverrumsprojekter – både store som små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg