fredag 19 april 2019

Radiatorer vattenburna tillverkare

Vi marknadsför och försäljer produkter från Epecon, Thermopanel, Watt, Sanova som har ett stort utbud av radiatorer , konvektorer, fläktelement, fläktkonvektorer, radiatorkoppel, termostater , ställdon. Välkommen till Sveriges unika radiatorfabrik. Här dimensionerar och tillverkar vi radiatorer helt efter dina önskemål – oavsett om du är husägare, installatör, grossist eller arkitekt. Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen.


Tar man sig tid att leta, kommer man att upptäcka att radiatorerna inte bara är vita och platta alternativt vågiga längre.

Radiatorer med snygg design. De allra flesta tillverkare har en sektion för designradiatorer på sina webbplatser numera – ta en tur på webben för ännu mer inspiration. På Byggportalen hittar du massor av intressant information om radiatorer vattenburna tillverkare.


Här får du inspiration och tips när det handlar om att renovera och bygga om huset. PURMO Compact levereras med monterade sidoplåtar och toppgaller och har marknadens bredaste sortiment. Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna värmesystem.


Värmefläktar och olika typer av fläktelement. Behoven och kraven kan variera för vilket element som passar ditt uppvärmningsbehov.

Här hittar du tillverkare till oljefyllda, vattenburna och elektriska element. Du kommer säkerligen hitta just din radiator bland leverntörerna här. Ersätter dina vanliga radiatorer i bostaden.


Fläktelement är 3-gånger så effektiva som en vanlig radiator och kan tack vare sin låga ljudnivå och diskreta design placeras var som helst i bostaden. För att värmen ska spridas effektivt och besparingen ska bli så hög som möjligt, bör den placeras i bottenvåningens största rum, . Vattenburna radiatorer är den mest använda och vanligaste värmekällan i våra hem. Våra radiatorer finns i två modeller Compact C och Ventil V, fyra bredder, fyra höjder och fjorton längder. Ventil V har inbyggt radiatorkoppel med reglerventil till skillnad mot Compact C där . Det enda problemet är att om huset är gammalt och dåligt isolerat så kan set bli rejäla klumpar till radiatorer.


Genom att ansluta Veneto fläktkonvektor till ditt varmvattensystem ger fläktkonvektorn bättre spridning av din vattenburna värme i jämförelse med radiator. Allt direktimporteras av oss för försäljning till grossister och installatörer. Designade radiatorer för både el och vattenburen värme. Cachad Liknande Vi har vattenburna element till priser som varierar beroende på tillverkare, modell och design du är ute efter.


Alltid bra priser på El- element hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. För några tusenlappar mer kan du gå från luftkonditionering till fullfjädrad värmelösning.


Stilig och jämn temperatur.

Optimal värmefördelning mellan fötter och. Effektiviteten hos gamla vattenburna element står sig faktiskt väl i jämförelse med dagens panelelement, tack vare sektionsradiatorernas stora värmeavgivande yta. Gamla tiders radiatorer har dessutom lång livsläng och slits och rostar sakta eftersom vattnet som går runt i systemet är varmt, syrefattigt och . För att kunna använda bergvärmen till uppvärmning av huset krävs det vattenburna element ( radiatorer ) samt el, eftersom bergvärmepumpen måste ha el för att fungera. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete.


Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och ansluta till det vattenburna värmesystemet. Ta bort denna artikel Tillverkare : thermopanel. Thermopanel Vär en radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats.


Element för fast installation och fristående placering. Välj om du behöver ett eldrivet eller vattenburet element , och hur stort det måste vara. Tänk på att element med fast installation antingen är höger- eller vänsteranpassade. Eldrivna modeller har ibland wifi-stöd och kan då styras via en mobiltelefon.


VIADRUS är en traditionell Tjeckisk tillverkare av gjutjärnsprodukter, i synnerhet värmepannor och radiatorer. TEKNISKA PARAMETRAR BOHEMIA R. Termiska och tekniska parametrar är beräknade i enlighet med EN 442- för vattenburna system. En smart värmelösning helt enkelt. Termostat till vattenburna radiatorer , trådlös Z-wave. Purmo Thermopanel är en del av Rettig ICC, Europas ledande tillverkare av värmelösningar.


Genom att byta ut dina gamla termostater mot denna Z-Wave kompatibla modell ökar din komfort och genom att varje radiator kan ställas i exakt det temperaturintervall du önskar, samtidigt sparar du energi genom att exempelvis ställa in individuella nattsänkningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg