måndag 22 april 2019

Värmestyrning

Förhindra frostskador när din stuga står tom och försäkra dig om att stugan är uppvärmd när du kommer dit. Med värmestyrning klickar du enkelt stugan varm! Värm upp fritidshuset lagom till du anländer och få varning vid strömavbrott, brand eller inbrott. Njut av din vistelse när du är på plats och skydda dina ägodelar när du är borta, med DEFAs system för styrning av värme och larm.


Värm fritidshuset innan du kommer dit.

Vi har ett stort urval inom värmestyrningsprodukter. Här finner du all information om Nobö Energy Control och produkter som är kompatibla med styrenheten Nobö Hub. Nobö Energy Control är ett trådlöst styrsystem som gör att alla i familjen kan kontrollera värmen i bostaden eller i stugan med hjälp av en . Genom att styra värmesystemet i fastigheten eller villan kan du spara energi och pengar.


Samtidigt får du en ökad komfort och nyttigare inomhusmiljö. Ett byte av befintliga elektroniska ter- mostater till ett nytt smart styrsystem medför att uppvärmning- skostnaderna kan . Radiobaserad värmestyrning.

Nobo Energy Control är ett radiobaserat styrsystem för att styra elvärme, belysning och andra elektriska apparater. Huvudenheten i systemet heter ecoHUB. Den kan kontrollera upp till 5olika zoner som alla kan ha olika temperatur- och veckoprogram. Med smart värmestyrning från Manetos kan du utnyttja det. Sänk temperaturen när du är borta och ha en.


Du kan spara mycket pengar per år med rätt styrning. Värmestyrning Att få en optimal värmebesparing är det viktigaste i ett värmesystem. Elektronisk värmestyrning sparar tusenlappar på elnotan. Den som har direktverkande eluppvärmning av sitt hus kan spara närmare procent av elförbrukningen genom att skaffa ett effektivt styrsystem.


Värmen i en byggnad styrs normalt enligt en kurva efter utetemperaturen. På grund av varierande antal boenden, solinstrålning, vind m. För att vara på säkra sidan ställs ofta framledningstemperaturen i värmesystemet onödigt högt, vilket medför ökad . Vi har funderat på att skaffa någon typ av värmestyrning till vår stuga. Dels för att kunna reglera värmen bättre och dels för att lättare kunna kallställa stugan när vi inte är där och därmed dra ner elförbrukningen.


Detta informationsblad har tagits fram som en del i Statens fastighetsverks och Sustainable.

Innovations projekt - Energieffektiva lösningar inom lokalsektorn. Energimyndigheten har del- finansierat projektet. Baserat på projektets erfarenheter finns här information om vad man bör tänka på när . Projektet syftar till utvärdera ett antal avancerade styrsystem som installerats i byggnader som ingår i SFV:s bestånd. Gemensamt för dessa styrsystem är att de kan förskjuta framledningstemperaturen utefter två eller fler parametrar.


Vi använder cookies för att din upplevelse ska bli bättre. För att följa de nya lagarna kring cookies ber vi dig godkänna detta. Varukorgen har inga varor. Prisgaranti Fri frakt vid köp över 500:- 30 . Installation av klimatanpassad värmestyrning. Styrelsen har upphandlat klimatanpassad styrning och drift av värmen i fastigheten, ett system med en senaste tillgängliga tekniken.


Ca lägenheter som väljs av eGain kommer att fungera som referenslägenheter och få temperaturgivare monterade i sig. Paket för värmestyrning som innehåller en box för användning inomhus. Min huvudsakliga uppvärmning har jag med luftvärmepump, men har även ett vattenburet radiatorsystem med.


Jag har ett fritidshus på ca m2. Gammal värmestyrning och nolla som styrning? Lite i gränslandet för forumet men jag skulle vilja få feedback på följande: Jag slutför precis ett tillbygge där jag har vattenburen golvvärme i den nya delen och i resten av huset dvs den gamla delen har jag radiatorer. DEVIlink-systemet består av en centralt placerad huvudenhet DEVIlink CC med pekskärm i färg, denna kommunicerar trådlöst med golvtermostat DEVIlink FT och rumsgivare DEVIlink RS. DEVIlink CC levereras i två versioner, en med möjligheter för upp till enheter eller en för max 5 . FLOORÉ SMART VÄRMESTYRNING 3. T6är ett nytt smart system för att styra värme.


Det passar både för styrning av radiatorer och golvvärme eller en kombination av dessa. Systemet kan kombineras med fönster- och dörrsensorer eller Smart Plugs som ger en utökad kontroll .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg