måndag 6 augusti 2018

Dekorativa radiatorer

LVIs elektriska dekorativa radiatorer utstrålar inte bara en naturlig värme som känns behaglig, de är också trevliga att titta på. Vår designprincip är att radiatorn ska passa din inredning och inte tvärtom. Se våra designradiatorer! LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design.


LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd.

Tamari-modellens rena skarpa linjer ger en påtaglig känsla av styrka och skönhet. Det är en radiator som ger ett starkt visuellt intryck utan att vara inställsam eller överdrivet utsmyckad. Lagerstatus: Beställningsvara. LVI, dekorativa element finner du hos Smartahus.


Tryckförlust och förinställning. Förutom den europeiska kontinenten har Purmo expanderat sin verksamhet även i Kina, Japan och USA. Produktsortimentet omfattar panelradiatorer, dekorativa radiatorer och konvektorer, sektionsradiatorer och handduks- torkar. Rettig ICC omfattar ett antal varumärken på .

Dekorativa Termolux- radiatorer. TermoLux- radiatorer tillhandahålls av Termo Teknik A. Ideal Stelrad Group (ISG). Idag är det den största radiatorfabriken i Europa som tillverkar över miljoner radiatorer per . Jan Vi kan inte se något skäl till att radiatorer och andra värmeprodukter ska spela en underordnad roll i hemmet. Därför finns det produkter som.


Purmos dekorativa radiatorer Kos, Faro och Delta i ett stort antal typer, storlekar, former och kulörer gör att du kan erbjuda dina kunder nästan obegränsade valmöjligheter. Låt dig inspireras av marknadens bredaste och mest moderna sortiment! En av dess stora fördelar är olika utföranden. Den dekorativa Horisontell handdukstork: är en unik badrum radiator. Det finns som hett vatten och el modeller.


Vattenburet Element Purmo Vertical. Pigga upp ditt vardagsrum med lite färg. Nyanser som kornblått, rött, orange och gult kommer mer och mer dyka upp inom såväl inredning som . May Designen på element har verkligen förändrats på senare år.


Nu finns det element som man sätter upp både för att ge värme och för att dekorera en vägg eller liknande. Italienska Cordivari Design har flera modeller som man gärna pryder hemmets väggar m.

This Pin was discovered by Fyndmax AB. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hot alliance innebär med sitt impo- nerande utbud av panelradiatorer, dekorativa radiatorer , handdukstorkar med dubbla funk-. I den här broschyren kommer du att upptäcka vad The Hot.


Alliance innebär med sitt imponerande utbud av panel radiatorer och dekorativa radiatorer samt handdukstorkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg