onsdag 29 augusti 2018

Futurum köksfläkt montering

Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. IKEA - LUFTIG, Väggmonterad köksfläkt , års garanti.


Läs om villkoren i garantibroschyren. SÅ HÄR ANVÄNDS ALLIANCEFLÄKTEN.

Avståndet mellan spis och fläkt måste vara minst cm. Hej alla duktiga El killar. Och nu när vi kopplar den här utan central fläkt på vårt hus ,så får vi inte fläkten att gå på alla hastigheter 3. Ring FRANKE Futurum AB, Byske tel.


Fest stussen på ventilatoren, fig. Plasser deretter spjeldet i stussen, fig. Vi använder cookies för att vara säkra på att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbsida.


Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar antar vi att du är nöjd med att få alla cookies från vår webbsida.

Jag ska byta fläkt och försöker förbereda för det genom att ta bort den gamla och göra rent i skåpet. Men jag fattar inte hur den jäkla fläkten är fäst! Det är alltså en uråldrig fläkt av standardtyp (typ 70-tal, Futurum ), inbyggd i ett skåp med fläktslang upp till ett hål högt upp i skåpet.


Den platta synliga delen . Om högre monteringshöjd rekommenderas av gasspisens tillverkare ska hänsyn tas till detta. Max avstånd mellan fläktens nedre kant och skorstenens övre kant är 980 . Tillbehör och reservdelar till till Futurum köksfläktar. Denna video visar hur du rengör din köksfläkt. För att slippa matos i köket ska du montera en köksfläkt , FixarTV hjälper med grundstegen men sen beror. Tag upp ett hål 4x 2mm.


Placera inbyggnadsramen i hålet, skruva fast med st skruvar. Tryck sedan upp kåpan i ramen tills den snäpper fast. Montering anslutningsstos med spjäll. Vid gasspis ökas avståndet till. Utluftdonet levereras inuti spiskåpan.


Spjällaxeln A placeras i öglan under spjäll-locket, fig 5. Se till att klackarna B hamnar under plåtkanten.

Läpällisen asennuskauluksen asennus. Asennuksessa tarvittavat osat toimitetaan liesikuvun mukana. Futurum Spisfläkt F6är avsedd för montering under, infälld eller mellan skåp.


Montering av fläkten, fig 2. Under skåp skruvas fläkten fast med st . Fläkten är utrustad med Easy-. Denna fläkt utvecklades och producerades av Futurum , något vi fortfarande är väldigt stolta över. Sedan dess har vi förbättrat och förenklat möjligheten att rengöra våra podukter. Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna. Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök.


Sätt tillbaka filterkas- setten och tryck upp så att den låser fast i snăppena. Innan produkten används av personer med nedsatt . Ja bor i bostadsrätt, o har en out of date, fet köksfläkt som låter mer än den gör nytta. Handen på hjärtat, när tvättade du filtret i köksfläkten senast?


Här är bästa tipsen hur du rengör köksfläkten och får det som nytt igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg