måndag 7 augusti 2017

Solcellsdriven fläkt säljes

Jag skulle vilja ha en solcellsdriven fläkt i utedasset på sommarstugan. Tanken är att fläkten skall suga ut luften ur toan via ett 5m långt horisontellt spirorör så att lukten kommer runt knuten. Ventilation av källare mha solcellsdriven fläkt - Calpro.


Fråga: Vi har en något fuktig källare i vår sommarstuga som finns i Bohuslän. Frisk luft sugs då kanske in från motsatt väggs hål.

Systemet levereras som ett ”Gör det själv paket” och innehåller varmluftsolpanel, med solcell , fläkt , flexslang, fästen m. Du behöver endast borrmaskin, sticksåg, hammare och skruvmejsel. På et par timmar är det installerat. Allt är samlat i ett, helt integrerat:.


Ljudlös och lättinstallerad ventilationsfläkt som drivs med solceller och inte kräver några elinstallationer. Välkommen till oss på Jula! SolarVenti Luftsolfångare kommer att förbättra inomhusluftens kvalitet, ge värme och ventilera huset.


För fritidshus, helårsboende och källaren.

Säljes av: Importören Outlet mars 11:30. Observera att luftsolfångaren endast är ett . Visa på karta (Järfälla). Ny fläkt med mer luftflöde som ger en ännu bättre ventilation. Den nya fläkten är även 4db tystare.


Då fläkten är solcellsdriven så kommer panelen aldrig blåsa in kall luft utan enbart varm luft när solen lyser mot panelen. Kylskåp 72L, 12V,24V för solcellsdrift. Panelen ger inte bara värme utan . Lägg i önskelista Lägg till Jämförelse. Nypris 7kr, säljes för 3kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.


Perfekt för cross enduro eller annan motorsport. Ventilerad bodel med solcellsdriven fläkt. Jag monterade den i vardagsrummet, högt upp på väggen i ena hörnet.


Med håltagning och kostnad för fläkt o solcell betalade vi 1euro. Minivent med integrerad solpanel från Sunwind. Drivs av solcellspanelen och är enkel att installera, helst på en södervägg för bästa resultat.

Levereras med två fläktvingar, för in- eller . NYHETER I VÅRT BUTIKSSORTIMENT! Till Salu - prylar säljes - söker ett annat heCPU- fläkt. Jo verkar nog som fläkt skulle förenkla betydligt.


Men de är dyra, de jag sett som verkar speccade för sånthär. En solcellsdriven fläkt skulle väl vara absolut enklast att montera, så blåser det då det lyser helt enkelt. Kanske bäst att skaffa två termostater.


Solcellsdriven väggfläkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg