tisdag 14 juni 2016

Asklåda vedspis

Vi kan tillverka en måttbeställd asklåda till din spis, kamin eller panna åt dig. Leveranstiden är ca 1-veckor. Vid beställning: Lägg varan nedan i kundvagnen, gå till kassan och skriv in dina önskade mått i Meddelande-rutan när du slutför din beställning. Vi behöver nedanstående mått:.


Feb Ny bakplåt eller asklåda till din vedspis , kamin eller panna Du ger oss måtten, de anger du vid beställningen i meddelanderutan.

Bilderna 1-visar några exempel på utförande på asklåda. Söker du särskilda tillbehör för din vedspis från Klavreström? Asklåda kostar 425:- Artnr. Vi försöker ha så mycket som möjligt i lager.


Vi har massor av reservdelar till vedspisar. Vi kan också hjälpa er med att gjuta upp nya delar. Kontakta oss och berätta vilken vedspis du har och vad du behöver.


En gammal vedspis är en räddare i nöden om man bor på landet.

Har du bara ved hemma så håller du värmen och kan laga mat och baka även utan ström. Vårda vedspisen rätt så har du en trygg, mysig värmekälla i många år framöver. Här får du vedspisexperten Fredrik Lindströms goda råd för en välfungerande vedspis. Sveriges mest sålda smala vedspis. Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Viking till en attraktion både i nya och äldre.


Handtag i rostfritt alt svart, blir ej heta vid eldning. Skorstensanslutning bak- eller upptill. Med spisen följer spiskrok, asklåda , spissvärta samt pannkitt. Visste Du att många husbränder orsakas av gammal aska som husägaren lagt i tex. Askan kan glöda i upp till dygn.


Modern design i en rustik stil. En stor asklåda för vedlängder upp till 350mm. Bekvämt rökgasflöde och effektstyrning. Klarar vedlängder upp till 340mm. Denna artikel har bakanslutning.


Spisen kan även kompletteras med värmeflänsar för snabbare värmespridning i rummet. En kvalitetsspis tillverkad av extra tjockt gjutgods, och med rejäl eldstad men lite mindre ugn.

Spisen passar bra i fritidshuset eller i det lilla köket. Ugnstak klätt med mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt.


Tillverkare: Josef Davidssons eftr. Vedluckor ingår och asklåda ingår. Alltså en lite större modell.


Skötseln är lika enkel som suverän – sotlucka, vedlåda och asklåda med lock finns lättillgängligt framtill. Rejäl asklåda och skjutbart spjäll för rökgaser. Eldstaden är helt i gjutjärn och eldstadsdörren är dubbelglasad. Insidan av eldstaden är räfflad och det finns två lätt åtkomliga skjutspakar för reglering av primär- och sekundärluft.


Allt för ökad effektivitet. I ugnen finns plats för tre plåtar och termometern på framsidan av ugnen . Sep Verkar den okej för övrigt? Kolla så att den är slät ovanpå och inte hällen har slagit sig.


Men är man händig kan man bocka till en själv av . Vid anslutning baktill ingår även murstos och rökanslutning. Vid installation av toppansluten Viking rekommenderar vi att första delen av anlutningsröret har en sotlucka. OBSERVERA: Fritidshus skall .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg