måndag 13 juni 2016

Värmebalja

Praktisk värmebalja utrustad med värmeelement i sidan för frostfritt vatten utomhus och i ouppvärmda utrymmen. En värmebalja är räddaren i nöden när kylan faller på och vattnet lätt fryser i vattenkaren. Den ser till att hålla vattnet frostfritt och tinat så du slipper oroa dig för djuren står utan vatten kalla dagar.


I Granngårdens sortiment finns värmebaljor till häst och andra djur från Isobar. Våra baljor lämpar sig för utomhusbruk och för .

Använd värmebalja Isobar för att slippa knacka is för att djuren ska ha tillgång till vatten. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst ka. Se lagerstatus i din butik. Lagerstatus uppdaterades senast: 7.

Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Elektriskt uppvärmd balja, frostfri -25°.


Innerbaljan är tillverkad av PP plast motsvarande livsmedelskvalité. Diameter 6mm, höjd 435mm, vikt 1kg. Transformator 24V och anslutningskontakt medföljer.


Populär modell för hästar och kreatur mm. Tillverkad i slagtålig polyethylene plast. Tips: Om ni placerar värmebaljan utmed en vägg och.


Värmebalja på liter som är mycket populär till hästar. Med baljan följer en transformator, IP4 på 24V utgång, 1m. Information: Leverans med st transformator, st anslutningar samt ett väggfäste för väggmon.


V ingång och två kontakter . Isobar 1är en effektiv värmebalja som klarar frostfritt vatten ned till -25°C. Levereras med 1st transformator och 2st anslutningar. Nu har jag tröttnat på frysta vattenhinkar och om vintern kommer att se ut som förra vintern så måste jag skaffa en bra lösning åt fåren.

RKUB-kabel mellan värmebalja och transformator ingår ej. Jag hittade denna baöja på bole, vad tror ni om den ? Willabs ambition är att ha en bred produktkatalog, med allt från smått och enkelt till det stora och avancerade. Produkter från såväl stora världsomspännande fabrikat och tillverkare som mindre lokala producenters och partners. Självklart har vi även med en flora av egna varumärken så som HANSBO SPORT och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg