onsdag 15 juni 2016

Biltema magasinkärra

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Fällbar lasttå: x cm. Fast lastplatta: x cm. Magasinkärra , hopfällbar. Teleskophandtag och fällbar lastplatta.

Riktigt robust kärra som kan bära upp till 2kg last och har utrustats med fast lastplatta, uppfällbart lastgaller (410x3mm) samt luftgummihjul (10x5). Hej, Jag är på gång att flytta till hus och har tittat efter magasinkärra att använda i flytten. Min första tanke har varit Biltemas för 3kr. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Behöver du en paketkärra för att hjälpa dig? Vi på K-rauta erbjuder prisvärda paketkärror med pålitlig kvalitet från populära varumärken som Hörby Bruk. Och sen går det ju även med en hel del till innan den ger upp så 300kg är nog inga problem och 500kg kan nog gå det med bara du ser till att tyngden hamnar längst in vid hjulen och inte längst ut på . Gedigen magasinkärra som är anpassad för att ge bra balans vid tunga laster.

Luftgummihjul med plåtfälg. Plasthjul och väldigt enkel. Verkade vara gjord för att transportera drickabackar typ.


Jag använde den till att transportera min elgitarrförstärkare ( Väger kg). Jag skulle hemskt gärna vilja få tag i en sådan men hittar ingen. Finns billiga enkla kärror på clas ohlson och biltema , men de är för . Trappgående kärra, med ett fast och ett fällbart lastplan, som kan användas för transport även av ru. Ergonomisk magasinkärra med Easy-Tip funktion. Trampa på bygeln och använd din kroppsvikt för att un.


Dags att sälja av magasinkärran. Det är pirra som är köpt på Biltema. Den känns solid och av bra kvalite.


Den köptes för att transportera ett tungt linneskåp i ek, det är enda gången den är använd. Utforska Christina Gustavssons anslagstavla Handtrucks på Pinterest. Visa fler idéer om Atlantis.


Bagagekärra, hopfällbar Tele- skophandtag och fällbar lastplatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg