fredag 10 juni 2016

Gann fuktindikator

Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Håll mätgivaren med kulan mot materialet och läs av på den digitala displayen. Indikerar snabbt skillnader i fukt.


Materialegenskaper som densitet och framför allt fukt påverkar denna signal och man kan på så sätt enkelt och snabbt spåra förändringar i trä påverkade av . Mätinstrument, givare, datalogger.

Anslut den externa givaren till displayenheten och se till att kontakten låser ordentligt. Håll givaren i ena handen och displayenheten i den andra. Håll så långt bak som möjligt på givaren för att undvika att handen påverkar mätresultatet. Ställ omkopplaren på displayenheten . GANN UNI Hydromette med probe B5 ickeförstörande fuktindikator. COMPACT B är gjord för att snabbt bestämma fuktigheten i byggnader och byggmaterial.


BMär en enkel fuktindikator som är perfekt för dig som vill mäta fukt själv. Den har en skala på - 1enheter.

Batterier samt svensk bruksanvisning ingår självklart också. Detta är en av landets mest populära fuktindikatorer. Den aktiva GANN -elektroden MH har utvecklats speciellt för mätning av höga fukthalter i barrträ. Den är framför allt avsedd för försortering av färskt sågat virke innan kammartorkning eller t. Mätområdet omfattar 40–1 träfuktighet och visas digitalt på . Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.


GANN HYDROMETTE COMPACT Handen sluter sig naturligt runt den ergonomiskt utformade mätaren så att stiften i änden av. Praktisk snabb fuktindikator i fickformat utan stift, för snabba enkel- och seriemätningar. Mått: H 2mm x Bx Tmm.


Inga separata mätelektroder eller kablar behövs. Elektroden arbetar enligt en patenterad mätmetod och skapar . Hold målegiveren med kulen mot materialet, og les av på det digitale displayet. Bedömd orsak Hög fuktighet i badrum, samt att fixet troligtvis hunnit börja brinna vid uppsättning av kakel. Orsak Till höger om badrumskåp sitter även en del . Denna nya fuktmätare har en helt ny design, bakgrundsbelyst LCD- skärm och ett intuitivt användargränssnitt. För oförstörande fuktkontrollerLäs mer.


Fuktindikator för byggmaterialLäs mer.

Fuktkvotsmätare för trä med temperaturkompensationLäs . Läs mer bind slave zone transfer playa del este. Varan läggs till i varukorgen. Mätmetod: Vaisala, temperatur- och relativfuktighetsmätare. Sammanfattning: Vid besiktningstillfället noterades att putsen på rödmarkerat område i skiss och foto vittrat sönder i kanten.


Höga fuktvärden uppmättes inom en begränsad yta i. Med kulan, som är den vanligaste givaren, hittar du lätt fukt på såväl litet som stort djup. Känsligheten är ställbar för att passa alla m. Avlästa värden på instrumentet ska ses som indikativa värden. Vid mätningen av våtrummet jämfördes mätvärdena i våtzonen med mätvärdena som är uppmätta på referensmätplatserna vid badrumsdörren. Som stöd till att tolka mätvärdena . Avleste verdier er regnet om til prosent av fullt utslag på hver fuktindikator.


Mätning av fukt i betong och stenkonstruktioner. Fuktmätningar behövs bland annat för att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg