torsdag 9 juni 2016

Inställningar viking bio

Inställningar Viking Bio. Ser att jag har inställniningen för Plastskruv på min brännare. Modulerande effekt så den växlar själv eller en ständig hög effekt?


Stora problem med Viking BIO update! Byta till 6mm i en Viking Bio , mina.

Fel på värmebaronen viking bio pelletsbrännare. Den är tillverkad med tanke på lång livslängd och låga installationskostnader. Viking Bio passar till alla pannor tack vare sin framåtbrinnande konstruktion.


Den sköter sig helt själv, tänder. Touch-skärmen i färg visar tydligt alla inställningar och driften övervakas kontinuerligt. Råkar man få pellets av . Indikeringar och inställningar.

Värmebaronen Viking Bio 35. Viking Bio är precis det värsta du kan råka ut för när det gäller injustering. Om du kör på sk modulerande effekt kan du inte ställa om fläkten utan bara pelletsmatning.


Bästa är att ställa om till lågeffekt för då kan man justera båda. Det finns en särskild inställning för detta, som ger en förbättrad tändfas. Se mer i brännarens manual hur du ställer in detta.


Då detta skiljer sig mellan årsmodeller vet . Vid högt drag genom brännaren hinner det inte med att bli någon låga. En dragbegränsare som klarar av skorstenens drag är nödvändig. Eller så kan du miska draget genom att öppna sotluckan lite.


Finns en inställning för högt drag också som gör . På styrboxens lock sitter tryckknappar som används för att göra olika val och inställningar. I styrboxens lock finns även en LCD-display där brännarens. Ställ startdosen på sek (till Viking B30) i displayen under meny ”Startdos” innan du provstartar.


Det är en skruvmatad pelletsbrännare som sköter sig helt själv, tänder och släcker lågan och skrapar ur askan med ställbara.

Viking Bio har touch-skärm i färg som visar alla inställningar och gör installationen enkel. Pelletsbrännarens manual utlovar att fabriksinställningarna åtminstone ska få den att starta, men sedan krävs mätutrustning. Operation - Technical data.


Fuel and air are mixed in a controlled fashion in the burner. This is the basis for environmentally-friendly combustion and high efficiency. The Viking Bio can be installed on most boilers with.


Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Har kollat lite på ett märke som heter Viking. Kör med en Viking Bio som funkar bra, varit en de strul med trasigt roster och liknande, men annars inga problem. Jag har själv en Viking Bio och ligger på säck nu när det är runt nollan. Roster Viking Bio pelletsbrännare.


I lager, leverans 1-dagar. ProduktbeskrivningSpecifikationer. Tillverkare: Varmebaronen. Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen . Vilka moduler du kan lägga ut på sidan beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.


Modulerna är indelade i olika kategorier och för varje modul kan du göra mer eller mindre avancerade inställningar. Du lägger till en modul på sidan via ikonen Moduler i Verktygslisten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg