måndag 27 juni 2016

Torrborstning teknik

Torrborstning hjälper dig av att bli av celluliter och får bättre. Lymfrening är väldigt effektivt. Samtidigt ökar det blodcirkulationen. Denna massage görs i följande ordning: börja med fötterna och borsta alltid mot hjärtat.


Har du minuter tillgodo på morgonen? Vill du få finare hu minska celluliter och hjälpa kroppen rensa ut toxiner?

Då kan du testa torrborstning ! Detta görs med hjälp av en träborste med medelgrov borst . Exfolierar död hud Framhäv alla vackra detaljer - Torrmåla, inspiration. Man kan i princip använda sig av vilken färg som helst, men även olika typer av vax. Man är inte heller begränsad till att endast använda en typ av färg utan man . För ca år sedan skrev en finsk läkare vid namn Paavo Airola ut en teknik till sina patienter. Men torrborstning är ett fenomen som använts i århundraden av bl.


Din huds förmåga att transportera ut gifter är av högsta vikt för både kropp och hy. Det här med torrborstning har jag läst mycket om och varit sugen på länge, men inte riktigt lyckats få till i mina rutiner än så länge (man kan ju heller inte få in hur mycket rutiner som helst utan får helt enkelt prioritera).

I denna teknik använder du helt enkelt en borste med naturborst som på något sätt på torr hud kan rör sig fram och tillbaka, som omfattar mycket stimulerande för blodet och lymfa flöde, men . Detoxa genom att rena och aktivera. Huden är ett stort avgiftningsorgan. Ungefär en tredjedel (ca ½ kg) av kroppens slaggprodukter kommer från huden varje dygn. Genom att borsta huden så tar man bort stagnerade gamla hudrester (bl.a. sura avfallsprodukter) . Det är också en av de klassiska gör det själv stötta din lymfa grejen att göra! Du borstar dig med en torr borste av naturfibrer (viktigt att den är en sk naturborste och inte syntetisk, inte för hård och inte för mjuk = lagom) Du borstar i cirkulära . Genom att torrborsta får du inte ett heltäckande lager färg, utan den underliggande färgen syns fortfarande igenom.


Effekten blir mycket vacker när tekniken används lite diskret på kanter och ornament m. De upphöjda detaljerna får en annan färg än bottenfärgen. Som ett sista litet slutsteg på en tavla jag gjort ville jag visa er vad man menar med torrborstning. Teknik med torrborstning på plan yta.


Det är en teknik man kan använda för att skapa effekt och ett åldrat utseende! Väldigt enkelt och snabbt gjort. Vill du också lära dig måla och skapa olika sorters patinor? Kom och delta på våra kurser!


Borstning hjälper till att förbättra cirkulationen i hela kroppen och blodflöde, detta fungerar på samma sätt som en teknik för att exfoliera huden fuktig. Om du redan har provat allt, kanske denna enkla teknik kan ge en strimma av hopp: torrborstning.

Då använder man en fiberborste och skrubbar kroppen med för att få igång cirkulationen i blodet och lympsystemet, men också för att få bort de övre lagret av huden som kan innehålla gifter och döda hudceller. Celluliter förekommer mer hos kvinnor, men även män kan drabbas . Det går snabbt och är väldigt enkelt! Jag valde att använda mig utav två olika blå nyanser, en ljusare i botten och en mörkare i min torrborstning men man kan använda sig utav vilka . Dess fördelar är så många att denna praxis spridit sig till andra länder och i dag många människor rutinmässigt. Det har den fördelen att det är enkelt att göra och också . Och vad popularitet beror?


Denna hundraåriga teknik är den ultimata lyxen spa på planeten, är torrborstning kraftigt massera kroppen med naturliga fiberborstar. Centers vanligtvis används för att förbereda .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg