onsdag 29 juni 2016

Franke fläkt manual

Montering av fläkten, fig 2. Avståndet mellan spis och fläkt måste vara minst cm. Vid gasspis ökas avståndet till cm. Om högre monteringshöjd rekommenderas av gasspisens tillverkare.


Max avstånd mellan spisfläktens nedre kant och skorstenens övre kant är 990 . När funktion och design får bestämma.

Vårt breda sortiment av fläktar ger dig fina möjligheter och den perfekta kombinationen av stilren design och fulländad funktion. Vi har något som passar alla. Vi använder cookies för att vara säkra på att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbsida. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar antar vi att du är nöjd med att få alla cookies från vår webbsida. Det här är en av Sveriges populäraste köksfläktar.


Den är tyst och effektiv. Lågenergibelysning med kompaktlysrör på 11W. Fläkten har hastigheter.

Osuppfångningen ligger på Hastighet. Franke Underbyggnadsfläkt. Välj din butik: Sökningen gav inget resultat. Vid montering med en förlängd övre skorstensdel, se måttuppgifter för denna. Timerreglerat spjäll 5–min.


För fastigheter med gemensam centralfläkt. Spiskåpa 392- är avsedd för montering infälld i skåp för anslutning till extern fläkt. Spiskåpan är försedd med motordrivet spjäll, halogenlampor och metalltrådsfilter.


Installation, skötsel, underhåll mm. Elektronisk brytare, halogenbelysning och motordrivet spjäll. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Instructions for use and installation. Vejledning for installation brug og vedligeholdelse. Handbok för installation användning och underhăll. Håndbok for installasjon bruk og vedlikehold.


Asennus-, käyttö- ja hoito-opas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg