måndag 27 juni 2016

Evc 13 nibe

Kompakt elpanna som anpassar sig till utetemperaturen. Elpannan har en klimatstyrd värmeautomatik där panntemperaturen, och framledningstemperatur regleras i förhållande till aktuell utetemperatur. NIBE EVC kan med fördel monteras ovanpå en . I pannans utrustning ingår bland annat: –. Klimatstyrd värmeautomatik med flytande panntem-.

För att få bästa utbyte av EVC vill vi att du som användare läser igenom den här Monterings- och Skötselanvisningen. EVC är avsedd för villor med vattenburen värme. Elpannan monteras horisontellt, lämpligen på en elek- trisk vattenvärmare av ”skåpmodell” exempelvis NIBE. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Pannan är försedd med en elpatron på ,kW. Val av maxeffekt göres med en inställningsratt, inga omkopplingar krävs. Leveransinställning är kW.

Vattenvolym panna: L Mått: 6x 6x 2mm Vikt: . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Nibe Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Nibe elpanna evc - tryggt och enkelt med snabb leverans. Se Värmesystem och hitta ett stort utbud från Värmepannor på VVSochBAD. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Beställ Nibe EVC av VVS-Klimat. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor.


VVS- Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. Har en Nibe EVC elpanna. På denna finns det ett sommarläge som enbart ger varmvatten till beredare under årstid då värme ej behövs i element etc.


Vi har ett litet problem med vår panna som är lite skumt. Värmen är inga problem så den fungerar ju men den väsnas nåt otroligt. EVC - kan med fördel monteras på elektrisk vattenvärmare, typ NIBE COMPACT.

Nibe EPElpatron EVC kw kort - års Erfarenhet - Fri frakt – VVS home.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg