tisdag 21 juni 2016

Gammalt element

Läs även: Sekelskiftesdröm i grönt och rött. Elementen tillhör heminredningens doldisar. Så länge de gör sitt jobb och sprider värme i huset lägger man knappt märke till dem under fönstret där de sedan gammalt.


Jag var tvungen att plocka bort ett gammalt element på grund av läckage som inte går att laga. Jag har kollat på nätet och det verkar vara svårt att. Hur ta bort gammalt element ? Byta element - bra för både värmeekonomin och estetiken - viivilla. Klassiska sektionsradiatorer med 30-talsutseende.


Detta dessutom med lejonfötter. Gammalt utseende men helt nytillverkade vattenelement, Lenhovda Radiatorfabrik. Namnet 1kommer sig av de 180 . Gamla element i gjutjärn som står med tassar på golvet. Det är stor rotation på radiatorerna så enklast är om du tittar in hos oss för att kolla om det finns något som passar dig. Alla är lagrade i Nackabutiken.


Glas med gammalt utseende. Ett läckande element måste förstås bytas ut. Men innan du ringer till rörmokaren ska läckan tätas. Det klarar du enkelt med Leak-Fix.


Efter ett långt sommaruppehåll ska det skakas liv i husets element. Men ofta är det ett eller flera vattenburna element som strejkar. Problemet – och lösningen – är som tur är välkända, och du kan fixa det på några minuter.


Om du planerar att byta element lönar det sig att tänka igenom bytet först. Här en guide till ditt byte av element. Hur kan man reglera temperatur på ett gammalt element från LVI? Jag har i ett år bott i ett äldre hus med elelement, Mjukvärmaren. Behöver du lufta elementen eller fylla på dem?


Det är viktigt att se över sina element och här hittar du guiden för vad du behöver göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg