onsdag 29 juni 2016

Konvektor med fläkt

Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig. Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Enheter utan hölje kan även byggas in i fönsterbänkar eller ovan undertak, om ett dolt montage önskas.


Den nya Idrofan enheten är utrustad med en flerhastighetsfläkt och är extremt tystgående.

Går även att få med EC- fläkt. En stor fördel med vattenburna fläktkonvektorer är att du slipper installera konvektorn med rör. Jämför priser och läs recensioner på Element.


Istället för att stråla ut . Välkommen till PriceRunner! En golvkonvektor med fläkt. Kon är en slitstark konvektor med låg bygghöjd och hög värmeavgivning.


För att erhålla en elegant rörinstallation är Kon försedd med ett integrerat ventilkoppel, vilket kompletteras med ventilinsats och termostat för att skapa ett behagligt inomhusklimat.

Ett annat konvektorelement för vattenburet är . Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat. Ett konvektorelement med fläkt kan mycket väl vara husägarens bästa vän, oavsett om du behöver en frostvakt i garaget eller stödvärme i gäststugan. Fläkten gör att värmen sprids snabbt i rummet. Elementen i testet skiljer sig åt på flera punkter, bland annat vad gäller frostskydd och överhettningsskydd.


Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Treläges effektreglering och steglös termostat. Populäraste, Titel A-Ö, Titel Ö-A.


Sett på det viset är alltså ett direktverkande el-element den absolut sämsta lösningen, ett konvektorelement med fläkt den näst sämsta av alla tänkbara lösningar. Konvektor Adax med inbyggd fläkt. Jo, vad har vi som förändrar temperaturen lagom mycket i alla hem?


Aquilo från Purmo är nedsänkbar konvektor som kan fås med eller utan fläkt samt med eller utan kylning. De flesta villor klarar sig med golvkonvektorer utan fläkt om syftet bara är att förhindra kallras. Men då behöver man oftast komplettera med ytterligare någon radiator eller med vanlig golvvärme.

Aquilo golvinbyggda konvektorer går att få med eller utan integrerad fläkt samt med både värme- och kylfunktion. I de flesta villor klarar man sig utan fläkt om tanken enbart är att förhindra kallras, och det finns komplement i form av någon vanlig radiator eller golvvärme. Många väljer ändå en konvektor med justerbar fläkt , . Ger dig tilläggsvärme snabbt! Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator, en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor. Litet kompakt konvektorelement.


Alla tre har både fördelar och nackdelar. I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor . Ecolite kan också fås i valfri kulör och varför inte skapa effekt med två olika färger ? Watt Practic är vår standardmodell med enormt sortiment och med eller utan fläkt. Klarar de flesta installationsplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg