torsdag 10 november 2016

Alde elpatron 2762

Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre. Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet.


C) som reglerar vätsketemperaturen i elpatronen är fastskruvade i kopplingsboxen på rörets långsida.

Monteras vertikalt på alla Alde Comfortpannor, oberoende av årsmodell. En ny 2V elpatron i rostfritt stål för vattenburen värme. Rumstermostat medföljer ej. Inbyggd 2volts cirkulationspump. Styrning av temperatur och effektval via rumstermostaten.


Tillverkad i rostfritt stål. ELPATRON , HUSVAGN KABE - 80 . Termostat(likaså Elpatron ), Termostaten är On och satt till grader.

Med relän: kw, kw och cirkulations pump. Denna produkt är begagnad. Element 220V liggende rustfri ALDE. KUNDER SOM KJøPTE DETTE, KJøPTE OGSå : . Komplett med monteringssats.


Kan även tillägga att när det hade stått till en lång stund utan att sätta på värmen så fasnar cirkulationspumpen så då får man skruva upp den och rotera den några varv så fungerar den med gasolvärmaren Här är en bild på . Flair med Alde så var mengden med glykolblandig ca. Jeg ville selv tappe anlegget før bytte av pumpe. Avhengig av hvor gammel dagens blanding er så hadde jeg og vurdert å . Spraya och dra åt så kanske . Hej, Jag behöver hjälp med min Sävsjö 5-90. I påskas slutade värmen att fungera. Har lokaliserat felet till elpatronen.


Det jag vill ha hjälp med är att byta ut den gamla . Handboken skall också vara till. Värmeväxlare glykolvätska. Inklusive skovelhjul och o-ring.

Den verkar inte reagera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg